Filters
Søg
Close

Om os

Vi har siden 1980 været leverandør af kvalitetsprodukter og klinikudstyr til professionelle hudpleje - og negleklinikker.
Mona Lisa Cosmetics Supply er i dag din totalleverandør i alt til negle, hudplejeprodukter, SPA og wellness, permanent makeup og kosmetik til branchen, og vi tilbyder naturligvis kurser og efteruddannelse.
Hovedfirmaet er beliggende på Banegårdsgade 1 st. 8700 Horsens, hvor vi har lager, administration og butik med showroom og kursuslokale.

Vi har et nært samarbejde med en række partnere, der sikrer at vi kan afholde kurser i vore produkter i det meste af landet.

Firmaet er grundlagt af hudterapeut Mona Lise Olsen i 1980, hun var i 20 år ejer og leder af Hudterapeutskolen i København. Efter 15 år som medarbejder i firmaet overtog hendes søn Tonny Olsen firmaet i 2002. Nu er Mona Lisa Cosmetic Supply, som firmaet hedder i dag, ejet af Bente Jensen. Bente har mere end 30 års erfaring som kosmetolog, og 25 års erfaring indenfor permanent make-up.

Målsætning:

Vi bestræber os på at give dig den bedste uddannelse og service, der sikrer dig et godt udgangspunkt for at blive succesfuld med vore produkter.
Vore mange forskellige forretnings koncepter sikrer, at du altid kan udvikle dig og sikre, at din forretning hele tiden udvikler sig i takt med en branche i konstant bevægelse.
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og gode råd, hvis du f.eks. tænker på at åbne forretning og mangler sparring og ideer for service, for på grund at vor store erfaring er know-how en af vore spids kompetencer.

  ”Når kun det bedste er godt nok"

Er et godt gammelt slogan, der stadig inspirerer os til at yde det bedste vi kan.
Vort samarbejde med et af verdens bedste leverandører, hjælper os dagligt til at leve op til vores målsætning. Mona Lisa Cosmetics Supply tilbyder alt til kvalitets Gelenegle og kvalitets produkter fra den førende gele producent LCN fra Tyskland. Og Tysk kvalitet fornægter sig ikke. Mærk forskellen uden misfarvninger, lifting, ubehagelig varme under hærdningen, og et enormt udvalg der tilgodeser alle dine faglige ønsker.  Alle der prøver LCN's produkter, vil opleve  produkter af meget høj kvalitet, som skaber langvarig forbrugerloyalitet til glæde for både dig og os.

Velkomme og rigtig god fornøjelse.