PROMED

PROMED er det indlysende valg, når du skal have det bedste udstyr til behandlinger af høj kvalitet i din klinik. PROMED har leveret tårnhøj tysk kvalitet i over 30 år og deres produkter er helt essentielle i arbejdet, når der skal laves professionelle behandlinger af hænder og fødder. 

De forskellige bits gør det muligt at løse stort set alle opgaver i en manicure eller fodbehandling, samtidig med at ergonomien er i orden og maskinen gør arbejdet for dig.

12 varer

Faldende orden
pr. side

PROMED - til fodpleje og negledesign

PROMED laver, blandt meget andet, de bits, som vi har solgt hos Mona Lisa i mange år. Ganske enkelt fordi de er de bedste. Bitsene er fremstillet i Tyskland af Promed GmbH. De små udskiftelige bits er ekstremt holdbare og har en lang levetid, hvis de rengøres korrekt. Nogle af bitsene har udskiftelige hætter, som kan udskiftes mellem hver behandling, så du undgår kontamination eller smitteoverføring. 

Bitsene vaskes og desinficeres inden brug på næste kunde. En god rutine er at børste bitsene fra for sliberester med en fast børste, hvorefter de vaskes grundig med varmt vand og sæbe, for til sidst at blive desinficeret. PROMED leverer et stort sortiment af bits, så du altid har det rigtige grej, uanset om du er ved at preppe en naturnegl til almindelig pleje og lak eller om du arbejdet mere ambvitiøst med nail art, gelénegle, akryl eller andet.

Bitsene fåes i mange forskellige størrelser og grits / grovheder, så du nemt kan veksle mellem store områder på fødderne og små områder, såsom neglebånd og neglekanter.

Negletekniker eller fodplejer

De forskellige fagprofiler i branchen har overlap i deres faglige funktioner. De fleste kunder forventer nok at gå fra en fodplejer med nydelige negle, ligesom en decideret neglekunde nok håber på lidt pleje af hænder og negle, hvis oplevelsen skal være ekstra god. Med det rigtige udstyr er det lettere at give sine behandlinger det "lille ekstra", som betyder at dine kunder vender tilbage igen og igen. Og anbefaler dig til venner og bekendte eller køber sine gavekort hos dig. 

Uanset din faglige profil, så betyder det rigtig meget, at du uden for meget besvær kan opgradere behandlinger eller yde noget ekstra, så folk føler at de får værdi for pengene hos dig. Ordentligt grej af høj kvalitet tillader dig at lave professionelle behandlinger nemt og hurtigt, så du kan bruge tid på detaljer, der får kunden til at bemærke det. Derfor er det vigtigt for os at sælge de bedste file og bits vi kan skaffe, så du ikke behøver handle ind til dine behandlinger flere steder.

Vi har desuden et stort sortiment af hygiejneartikler, pleje til hænder og fødder og et væld af forskellige typer lak, så du kan samle alle dine indkøb til din klinik hos os.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkttyper, der passer til din klinik, så ring eller skriv til os. Vi vil altid gerne hjælpe, vi elsker fagsnak og det er en god fornemmelse at guide vores gode kolleger i den rigtige retning.