Filters
Søg
Close

Bryn og vipper - form og farve

PRIS:  1500,- ex. moms. inklusiv produktforbrug og let forplejning
VARIGHED:  10.00-16.00
HVOR:  Vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.
HVORNÅR:  Kontakt os for aftale eller se vores kursuskalender HER.

Behandlingen, de fleste køber!

Smukke velformede bryn, der indrammer ansigtet helt perfekt kaldes med rette "det lille ansigtsløft". Og smukke sorte vipper fremhæver øjnene på en universelt klædeligt måde.

Dette kursus er for dig som kunne tænke dig at blive superskarp på den mest almindelige behandling, som flest mennesker køber - eller en døråbner for dig, der skal ud og søge en læreplads. Det er samtidig også et supergodt udgangspunkt for en nyopstartet klinik med en behandling, der er kort og økonomisk – en behandling som mange kvinder kender og vil benytte sig af.

Udvid dine kompetencer:

På dette kursus lærer du hvordan du - uden unødige gener for kunden - farver bryn og vipper optimalt, samt retter et bryn i den helt rigtige form med voks og pincet. Produkterne vi benytter på dette kursus er fra det populære Refectocil, som både er nemt at arbejde med og giver et flot resultat hver gang.

Kursusopbygning:

På dette 1 dags kursus gennemgår du den nødvendige teori. Træneren viser fremgangsmetode på en model og derefter udfører du behandlingen på dine min. 2 medbragte modeller.

Kurset afsluttes med diplom.

Startsæt:

Du kan købe et basis startsæt til kun 440,- fra Refectocil inkl. kvalitetspincet fra Sollinger.

Startsættet er en basispakke, alt hvad du ellers køber i forbindelse med kurset gives der 10% rabat på.

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Praktisk information:

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og frugt samt let frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursusdeltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursusdeltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursusdeltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senest 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.