Filters
Søg
Close

Farvning af vipper & bryn

PRIS:  1500,- ex. moms. inklusiv produktforbrug og let forplejning
VARIGHED:  10.00-16.00
HVOR:  Vores kursusfaciliteter i Horsens.
HVORNÅR:  Kontakt os for aftale eller se vores kursuskalender HER.

Behandlingen alle vil ha'

Dette kursus er for dig som kunne tænke sig at tilføje endnu en lækker behandling til dine kunder, eller en døråbner for dig der skal ud og søge en læreplads. Det er samtidig også et super udgangspunkt for en nyopstartet klinik med en behandling der er kort, og økonomisk – en behandling som mange kvinder kender og vil benytte sig af.

Udvid dine kompetencer:

På dette kursus lærer du, hvordan du uden gener for kunden, farver bryn og vipper optimalt, samt retter et bryn i den helt rigtige form med voks og pincet. Produkterne vi benytter på dette kursus er det populære Refectocil, som både er nemt at arbejde med og giver et flot resultat hver gang.

Kursusopbygning:

På dette 1 dags kursus gennemgår du den nødvendige teori. Træneren viser fremgangs metode på en model og derefter udfører du behandlingen på dine min. 2 medbragte modeller.

Kurset afsluttes med diplom.

Startsæt:

Du kan købe et basis startsæt til kun 440,- fra Refectocil inkl. kvalitets pincet fra Sollinger.

Startsættet er tilpasset hvad du som minimum har behov for, alt hvad du ellers køber i forbindelse med kurset gives der 10% rabat.

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Praktisk information:

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og frugt samt let frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senes 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.