FUSION POLY-AKRYL GEL GRUNDKURSUS

PRIS: Kr. 2995,- pr. deltager ekskl. moms. inklusiv kaffe, te, vand samt snacks. Medbring selv frokost.

VARIGHED: kl.10.00-17.00. Forløb over 3 dage samt en eksamen/diplomdag

HVOR: Vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.

HVORNÅR:  Kontakt os for aftale på [email protected] eller på 33153304

FORUDSÆTNINGER: Deltagelse på kursus kræver ingen forudsætninger

STARTPAKKE:  Kurset kræver tilkøb af startpakke. Se indhold længere nede på siden.

 

 

 

Fusion af akryl og gelé

Vil du prøve kræfter indenfor det nyeste produkt i branchen? Få det bedste fra 2 verdener (gelé og akryl)? Så er Fusion lige noget for dig.

LCNs Fusion Poly-Acryl Gel er fleksibel som gelé og stærk som akryl. Den har den perfekte konsistens til skulpturering og løber ikke. Produktet er hurtigt at arbejde med, uden nogen lugtgener og hærder i UV/LED.

 

Din uddannelse er vigtig

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply har vi stort fokus på kvalitet og din uddannelse er ingen undtagelse. Derfor strækker FUSION grundkursus sig over 2 undervisningsdage + en afsluttende eksamen.

Dette kursus er for dig som ikke har nogen negleuddannelse og betragtes som et grundkursus og henvender til alle, som ønsker at blive professionel certificeret negletekniker i Fusion Poly-Acryl Gel.

 

Hvad lærer du på kurset

  • Du får en grundig gennemgang af neglens anatomi, neglesygdomme, hygiejne og arbejdsmiljø.
  • Du lærer at støbe negle i Fusion Poly-Acryl Gel samt de nye Dual tip forme.
  • Du lærer korrekt fileteknik samt aftagning, genopfyldning og hjemmepleje.

Program:

Dag 1

Gennemgang af neglens opbygning, neglesygdomme, hygiejne, arbejdsmiljø, arbejdsredskaber og hele startpakken. Du får vist hvordan man støber en negl både på skabelon, samt med den nye metode Dual Form Tip. Herefter øver du begge metoder på dine egne negle med hjælp og vejledning fra vores dygtige underviser.

 

Dag 2

Gennemgår vi eventuelle spørgsmål samt udfordringer og vi repeterer de to metoder igen. Vi gennemgår aftagningen og opfyldning af neglene og hjemmepleje.

Efter frokost øver du på medbragt model. Vi går i gang med modeller ca. kl. 12.00

 

Dag 3: Diplomprøven/eksamen


Gennemgang af nyheder, trends, vi taler om de udfordringer som er opstået i din øve periode m.m. Der afholdes en skriftlig prøve på ca. 1 time.

Efter frokost afholdes den praktiske del af diplom på medbragt model. Du bliver eksamineret af underviseren og evt. en censor.

Består du prøven, får du udleveret dit LCN Diplom.

OBS om modeller!

På 2.  dagen skal du arbejde på din egen model. Det er vigtigt at modellen ikke har negleprodukt på neglene og ikke er neglebider. Vi starter med at arbejde på modeller ca. kl. 12.00. Den første dag øver du på dine egne negle, derfor er det også vigtigt du møder op uden negleprodukt.

Du skal hver dag medbringe 2 håndklæder.

Rabat 

Som kursist kan du købe LCN negleprodukter med 10% rabat, mens du er i gang med din uddannelse. Husk at informere om at du er neglekursist, hver gang du bestiller.

Re-eksamen

Uddannelsen kan have op til et års varighed, afhængig af hvor meget du øver. Som afslutning vil der være en teoretisk og praktisk eksamen. Skulle du mod forventning ikke bestå din eksamen, får du mulighed for at gå op til en re-eksamen.

Bliv LCN Master

Efter bestået eksamen vil du modtage et diplom, der certificerer dig som international LCN negletekniker. Hvis du vælger at tage modul 2 og 3 efterfølgende, vil du kunne blive certificeret LCN Master.

 

Startpakke - bemærk venligst:

Der skal tilkøbes en startpakke til kurset. 

Pakken inderholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang.

 - LCN LED-lampe

- LCN Geléer du skal bruge for at komme godt i gang

- Professionelle pensler og værktøj.

Start pakken koster kr. 2090,- ex. moms ( Værdi kr. 3114,- ex. moms.)

 

Du kan se indholdet i startpakken her

 

 

Praktisk information

FORPLEJNING - Kaffe, te, vand samt snacks. Medbring selv frokost.

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer ud over startpakken.

AFBUD - 100% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senest 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret