Filters
Søg
Close

Fusion Poly-Akryl Gel grundkursus

PRIS:  2995,- ex. moms inklusiv let frokost
VARIGHED:  2 dage (+ 1 dag eksamen) fra kl. 10.00-17.00
HVOR:  I vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.
HVORNÅR:  Kontakt os for aftale

Hent PDF folder omkring Fusion Poly-Akryl Gel grundkursus her

Fusion af akryl og gelé

Vil du prøve kræfter indenfor det nyeste produkt i branchen? Få det bedste fra 2 verdener (gelé og akryl)? Så er Fusion lige noget for dig. LCNs Fusion Poly-Acryl Gel er fleksibel som gelé og stærk som akryl. Den har den perfekte konsistens til skulpturering og løber ikke. Produktet er hurtigt at arbejde med, uden nogen lugtgener og hærder i UV/LED.

Det forventes at du er vant til at støbe og file negle korrekt, hvad enten du arbejder med gelé eller akryl til dagligt.

Din uddannelse er vigtig

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply har vi stort fokus på kvalitet og din uddannelse er ingen undtagelse. Derfor strækker FUSION grundkursus sig over 2 undervisningsdage + en afsluttende eksamen.

Dette kursus er for dig som ikke har nogen negleuddannelse og betragtes som et grundkursus og henvender til alle, som ønsker at blive professionel certificeret negletekniker i Fusion Poly-Acryl Gel.

BEMÆRK:

Du skal tilkøbe en startpakke for at deltage i kurset (Startpakke 2100,- ex. moms (Værdi kr. 3256,- ex. moms)

Startpakke til fusions neglekurset

Obligatorisk startpakke

• LCN LED-lampe
• Geléer der skal bruges til at komme igang
• Professionelle pensler og værktøj

Pris kr. 2100,- ex. moms.
Værdi kr. 3256,- ex moms

OBS: Som kursist kan du købe LCN negleprodukter med 10% rabat mens du er i gang med din uddannelse. Husk at informere om at du er neglekursist, hver gang du bestiller.

Kursusopbygning

Dag 1


Gennemgang af neglens anatomi og fysiologi, hygiejne og arbejdsmiljø. Efter frokost gennemgår vi produkterne. Du får vist hvordan man støber en negl både på skabelon, samt med den nye metode Dual Form Tip. Herefter får du mulighed for selv at lave et sæt negle på din medbragte model med hjælp og vejledning fra vores dygtige underviser.

Dag 2

Gennemgår vi eventuelle spørgsmål og du får vist den nye metode dual form tip. Vi gennemgår aftagningen og opfyldning af neglene.

Efter frokost øver du på medbragt model.

Dag 3: Diplomprøven/eksamen


Gennemgang af nyheder, trends, vi taler om de udfordringer som er opstået i din øve periode m.m. Der afholdes en skriftlig prøve på ca. 1 time.

Efter frokost afholdes den praktiske del af diplom på medbragt model. Du bliver eksamineret af underviseren og evt. en censor.

Består du prøven, får du udleveret dit LCN Diplom.

Reeksamen

Uddannelsen kan have op til et års varighed, afhængig af hvor meget du øver. Som afslutning vil der være en teoretisk og praktisk eksamen. Skulle du mod forventning ikke bestå din eksamen, får du mulighed for at gå op til en reeksamen.

Medbring model 

Du skal selv medbringe 2 egnede modeller.

Læs om tidligere neglekursist oplevelse med Fusion her

 

Bliv LCN Master


Efter bestået eksamen vil du modtage et diplom, dercertificere dig som international LCN negletekniker.

Ønsker du at blive certificeret LCN Master skal du tage neglemodul 1, neglemodul 2 og Neglemodul 3

Tilmelding og spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Praktisk information 

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og frugt samt let frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senes 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.