LCN - Come on over

 

 

PRIS: Gratis hvis du kommer her hos os, ELLER 800,-  ex. moms - hvis du ønsker vi skal komme til dig.

VARIGHED: 5 timer

HVOR: På din egen klinik eller på vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.

HVORNÅR:  Kontakt os for aftale på [email protected] eller på 33153304

FORUDSÆTNINGER: Kurset er for dig der allerede er uddannet i et andet gelésystem end LCN, og kunne tænke dig at prøve alt det LCN kan.

STARTPAKKE:  Kurset kræver ikke tilkøb af startpakke.

 

 

 

LCN - blandt negleeliten

LCN sælges i over 80 lande og har mere end 25 års erfaring i neglebranchen. LCN anses for at være et af verdens førende neglebrands og har vundet flere priser igennem tiden.

Dette er systemet der bestræber sig på at lave de bedste og mest holdbare produkter i branchen. Med LCNs alsidige produktsortiment, får du mulighed for at opfylde ethvert kundebehov.

Kursusopbygning:

COME ON OVER LCN-kurset har en varighed af 5 timer. Du vil få en gennemgang af alle LCNs produkter og rig mulighed for at teste konsistenser, farver osv. på prøvetipper.

Kurset afsluttes med et diplom på LCN produkt-kendskab.

På kursusdagen er der mulighed for at købe LCN produkter med 10 % rabat.

Praktisk information

FORPLEJNING - Kaffe, te, vand samt snacks. Medbring selv frokost.

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer ud over startpakken.

AFBUD - 100% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senest 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret