Filters
Søg
Close

Professionel Permanent Makeup uddannelse

PRIS: Kr. 49000,- pr. deltager ekskl. moms. inklusiv kaffe, te, vand samt snacks. Medbring selv frokost.

VARIGHED: 110 timer - 15 hele dage med 2 ugentlige undervisningsdage. Mandage og tirsdage.

HVOR: Vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.

HVORNÅR:  Kurser starter op d. 28 Februar med løbende opstart kontakt os for tilmelding på info@monalisacosmetic.dk

Kosmetisk totovør logo

Kosmetisk tatovør


Vores Permanent Makeup uddannelse lever op til Sundhedsministeriet nye lovkrav om indhold, længde og undervisningsniveau.

Du finder bekendtgørelsen her

Vi er et godkendt undervisningssted hos Dansk kosmetolog forening (DKF), til at uddanne kosmetiske tatovører.

Vi er uddannede kosmetiske tatovører med mere end de 5 års erhvers - og undervisningserfaring som loven kræver. Vi er registrerede og godkendte kosmetisk tatovører hos Sikkerhedsstyrelsen og DKF. Du kan finde os her

Sikkerhedsstyrelsen

Vi sørger naturligvis også for, at du gennemgår de to nye lovpligtige kurser - fagkursus og hygiejnekursus. Det foregår i samarbejde med DKF og deres tilknyttede læger.

Om os

Velkommen til professionel undervisning i Permanent Makeup hos Mona Lisa cosmetic Supply/v Bente Jensen

At udføre Permanent Makeup er et håndværk der kræver tid, øvelse og en høj arbejdsmoral at mestre.

Vi ved det ofte kan være svært at finde tiden i en travl kalender til et langt kursus, og det kan være fristende at vælge et kortere weekendkursus. Men det er vigtig der er tid nok til at fordybe sig i de enkelte dele, desuden er det sådan i dag, at loven påbyder at dit kursus indeholder 110 timer med fysisk fremmøde.

Vi tilbyder både holdundervisning med små hold samt én til én undervisning.

Vi har bevidst valgt ikke at køre med store hold. Det er vores erfaring at vi, ved at køre med faste små hold, skaber de bedste forudsætninger for den enkeltes læring. Vi undgår dermed "huller" i din læring, da vi løbende har god tid til at diskutere alle problemstillinger og muligheder.

1 års læreprocess og gratis support

Det første år skal du regne med, at du er i en bestandig læreproces, hvor træning, din arbejdsindsats og evne til at vurdere eget arbejde er afgørende for hvor hurtigt du mestrer dit håndværk.


Vi ved hvor svært det kan være at stå alene med et nyt område som Permanent Makeup. Derfor lægger vi stor vægt på en personlig og tæt kontakt til vores kursister.

Du kan regne med unik faglig sparring og støtte, også efter endt kursus. Derudover er der løbende gratis support, og du er altid
velkommen til at komme til en ekstra øvedag i samarbejde med Bente Jensen.

Selve undervisningen er omfattende og fagligt funderet. Der undervises hver mandag og tirsdag. De første to dage er obligatorisk teori undervisning der afholdes fælles og derefter sætter vi fokus på den diciplin du vælger at starte med; bryn, eyeliner eller læber.

Bryn

Du lærer optegningsteknikker, korrektion af bryn og farvevalg. Du lærer shading teknikken, så du kan lave de
smukkeste powderbrows. Du lærer også at fylde et bryn ud med tegnede hårstrå (Hairstroke/3D) og så du kan lave kombinationsbryn. Der vil også blive vist Microblading og du vil få mulighed for at prøve det.

Eyeliner

Du lærer alt om pigmentering af eyeliner, korrekt stræk i huden og du lærer både at lave vippefortætning, almindelig eyeliner, samt eyeliner med vinge.

Læber

Du lærer teorien om læbeformer, optegningsteknikker, korrektion af læber og farvevalg. Du lærer at tegne læbelinjen op samt lave toning ind på læben og du lærer at skabe volumen til læben via. forskellige teknikker i skyggelægning og flere farver. (3D læber)

Derudover undervises du i hudens opbygning, dermatologi, hygiejne, mulige kontraindikationer, farvelære, ergonomi, de forskellige pigmenteringsapparater, nålemoduler, opmåling og optegningsteknikker.

Dine undervisere 

Vores Permanent Makeup undervisningsteam består af Bente Jensen og Tina Buje Jacobsen. De er begge registret og godkendte kosmetiske tatovører hos Sikkerhedsstyrelsen og DKF. Du kan finde dem her

Bente Jensen

"Jeg er stolt af mit håndværk, som jeg får ros for. Jeg gør mig umage med at finde det rette udtryk, der passer til min klients personlighed.

Det vigtigste for mig er at kunne læse kundens behov og opfylde de muligheder, der er optimale for vedkommende, hvilket jeg også lægger vægt på i min undervisning."

Vil du vide mere om hvem Bente Jensen er, så klik her 

 

Tina Buje Jacobsen

Tina har også uddannet sig i Tyskland og Norge og arbejder ligeledes med Permanent Makeup dagligt og har gjort dette i over 7 år.

Underviser i kosmetisk tatovør uddannelsen

 

Nina Lammers

Nina vil du møde som gæsteunderviser på bryn delen. Ninas erfaring er meget bred og alsidig. Det er vigtigt for os at I møder forskellige undervisere, med forskellige erfaringer og tilgange til faget. Fælles for os alle er mange års erfaring med faget.

Du kan læse mere om Nina her:

Prisen på kosmetisk tatovør uddannelsen

Prisen for et fuldt 110 timers (15 hele dage med 2 ugentlige undervisningsdage - Mandag og tirsdag) bryn, eyeliner eller læbekursus er 49000,- ex moms. 

Dertil skal du inden kursusstart tilkøbe en pigmenteringsmaskine, som vi så gør klar og stiller frem til dig til kursets start.

Pigmenteringsmaskinen vi tilbyder er et  kvalitetsapparat, hvor du kan arbejde med alle disipliner inkl. Digital Blading.

Prisen er 15000,- ex. moms.

Hertil følger der en øvepakke med, som indeholder 3 farver, 2 bedøvelses creme/gele, nåle, 3 øvemåtter, 2 blyanter, 10 aftercare, desinfektionsmidler og praktisk udstyr. Denne pakke er din som du selv holder styr på i hele din uddannelses periode.

Udover dette får du i din uddannelsesperiode 15 % rabat på udvalgte varer i PMU kategorien.

Efter endt kursus modtager du dit Internationale LCN Permanent Makeup diplom. 

Kosmetisk tatovør Diplom

Reach godkendte farver

Vi arbejder kun med REACH godkendte farver. Tidligere arbejdede man med in-organiske farver, hvor brynfarverne med tiden blev røde. Dette undgår vi idag ved at arbejde med organiske farver. Det betyder ikke at in-organiske farver er dårlige, men det er vigtigt at kende forskellen. Vores farver er organiske og A-certificerede, som er højeste standard.

Organiske PMU farver

Organic Line er pigmenter uden jernoxider med høj pigmentdensitet uden uønsket rødlig undertone.

Tilmeld dig uddannelsen til kosmetisk tatovør

Uddan dig til kosmetisk tatovør hos Danmarks mest erfarne micropigmentist Bente jensen.

Vi foreslår, at du kommer til en forsamtale, hvor vi kan tage en god snak og afstemme vores forventninger.

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Makeup kursist

Billede: Sanne From fra From8240 med sit PMU-Certifikat 

Praktiske informationer


Inden kursusstart skal du som allerede nævnt tilkøbe en pigmenteringsmaskine, der skal stå klar ved kursets start. To uger inden kursus start betales de to obligatoriske teoridage på kr. 7000,-. ex. moms. Den resterende del af uddannelsen betales 1 uge før.

Klik her for at se vores PMU maskine og startsæt

FORPLEJNING - Vi sørger for kaffe, te, vand og snacks.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS- Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.

Opsumering 

PMU PRIS: 49000,-  ex. moms inklusiv fuld forplejning
VARIGHED: 14 dage inkl. en eksamens dag
HVOR:  Vores kursusfaciliteter i Horsens.
HVORNÅR: Kontakt os for nærmere aftale ( Opstart efter de nye regler d. 28/02-22)

UNDERVISER: Bente Jensen - Kosmetolog, makeup artist og micropigmentist i mere end 35 år.

VIDEO: Hør Bente deler ud af hendes viden om permanent makeup og hvad hun ligger vægt på i hendes kurser 

Permanent makeup - Læber
Permanent makeup - bryn
Permanent makeup - Eyeliner