Filters
Søg
Close

LCN Permanent makeup uddannelse

PRIS:  19500,-  ex. moms inklusiv fuld forplejning
VARIGHED:  8 dage samt en eksamens dag
HVOR:  Vores kursusfaciliteter i Horsens eller på Frederiksberg.
HVORNÅR:  Kontakt os for nærmere aftale

UNDERVISER: Bente Jensen - Kosmetolog, makeup artist og micropigmentist i mere end 25 år.

Kvalitet og sikkerhed

Mona Lisa Cosmetic Supply tilbyder uddannelse i permanent make-up med kvalitetsprodukter fra vores tyske leverandør LCN. Alle produkter og pigmenteringsapparater opfylder alle krav om sikkerhed og hygiejne, og er godkendt efter de strengeste normer i Europa og USA.

Hold- og enkeltundervisning

Vi tilbyder både holdundervisning med små hold samt én til én undervisning. Det vil være med løbende opstart der aftales individuelt. Hvordan de 8 dage kurset forløber over, er også noget vi kan aftale individuelt.

Permanent makeup er et håndværk

At udføre Permanent Makeup er et håndværk der kræver tid, øvelse og en høj arbejdsmoral at mestre. Vi ved det ofte kan være svært at finde tiden i en travl kalender til et langt kursus, og det kan være fristende at vælge et kortere weekendkursus. Men det er vigtig der er tid nok til at fordybe sig i de enkelte dele.


Undervisning

Du undervises i hudens opbygning, dermatologi, hygiejne, mulige kontraindikationer, farvelære, ergonomi, de forskellige pigmenteringsapparater, nålemoduler, opmåling og optegningsteknikker.

Derudover lærer du de tre discipliner bryn, eyeliner og læber.

Bryn:

Du lærer optegningsteknikker, korrektion af bryn og farvevalg. Du lærer teorien ved shading teknikken, så du kan lave de
smukkeste powderbrows. Du lærer også at fylde et bryn ud med tegnede hårstrå (Hairstroke/3D) og så du kan lave kombinationsbryn.

Eyeliner:

Du lærer alt om pigmentering af eyeliner, korrekt stræk i huden og du lærer både at lave vippefortætning og almindelig eyeliner.

Læber:

Du lærer teorien om læbeformer, optegningsteknikker, korrektion af læber og farvevalg. Du lærer at tegne læbelinjen op samt lave toning ind på læben og du lærer at skabe volumen til læben via. forskellige teknikker i skyggelægning og flere farver. (3D læber)

Efter endt kursus modtager du dit internationale LCN Permanent Makeup diplom. 

Forventninger til kursister:

For at deltage på vores PMU kursus forventes det, at du har kendskab til anatomi, fysiologi og hygiejne. Desuden er det vigtigt du har farve og proportionssans, forstår ansigtets morfologi og kan lægge makeup samt at du kan vurdere dit eget arbejde kritisk.

1 års læreprocess og gratis support

Det første år skal du regne med, at du er i en bestandig læreproces, hvor træning, din arbejdsindsats og evne til at vurderer eget arbejde er afgørende for hvor hurtigt du mestrer dit håndværk.
Vi ved hvor svært det kan være at stå alene med et nyt område som Permanent Makeup. Derfor lægger vi stor vægt på en personlig og tæt kontakt til vores kursister.

Du kan regne med unik faglig sparring og støtte, også efter endt kursus. Derudover er der løbende gratis support, og du er altid
velkommen til at komme til en ekstra øvedag i samarbejde med Bente Jensen, hvor hun alligevel befinder sig på klinikken.

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Praktiske informationer:


Inden kursusstart skal du beslutte hvilken pigmenteringsmaskine, der skal stå klar ved kursets start. To
uger inden kursus start betales et depositum på kr. 5000,-. ex. moms. Den resterende del betales 1 uge før.

Klik her for at se vores PMU maskiner og startsæt

 

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og snacks og frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.

VIDEO: Hør Bente deler ud af hendes viden om permanent makeup og hvad hun ligger vægt på i hendes kurser