Filters
Søg
Close

Professionel Permanent Makeup uddannelse

Lovkrav til kosmetisk tatovørKosmetisk totovør logo


Vores Permanent Makeup uddannelse lever op til Sundhedsministeriet nye lovkrav om indhold, længde og undervisningsniveau. Du finder bekendtgørelsen her

Vi er et godkendt undervisningssted hos Dansk kosmetolog forening (DKF), til at tilbyde og uddanne kosmetisk tatovører.

Vi er uddannede kosmetiske tatovører med mere end 5 års erhvers - og undervisningserfaring som loven kræver og er registret og godkendte kosmetisk tatovører hos Sikkerhedsstyrelsen og DKF. Du kan finde os her

Sikkerhedsstyrelsen

Desuden sørger vi for, at du også gennemgår de to nye lovpligtige kurser - fagkursus og hygiejnekursus. Det er i samarbejde med DKF og deres tilknyttede læge

Om os

Velkommen til professionel undervisning i Permanent Makeup hos Mona Lisa cosmetic Supply/v Bente Jensen

At udføre Permanent Makeup er et håndværk der kræver tid, øvelse og en høj arbejdsmoral at mestre. Vi ved det ofte kan være svært at finde tiden i en travl kalender til et langt kursus, og det kan være fristende at vælge et kortere weekendkursus. Men det er vigtig der er tid nok til at fordybe sig i de enkelte dele.

Vi tilbyder både holdundervisning med små hold samt én til én undervisning. Vi har bevidst ikke store hold, da det er vores erfaring at ved at køre med faste småhold, skaber vi de bedste forudsætninger for, at du lærer bedst og mest muligt og undgår "huller" i din læring, da vi løbende diskuterer alle problemstillinger og muligheder.

1 års læreprocess og gratis support

Det første år skal du regne med, at du er i en bestandig læreproces, hvor træning, din arbejdsindsats og evne til at vurderer eget arbejde er afgørende for hvor hurtigt du mestrer dit håndværk.


Vi ved hvor svært det kan være at stå alene med et nyt område som Permanent Makeup. Derfor lægger vi stor vægt på en personlig og tæt kontakt til vores kursister.

Du kan regne med unik faglig sparring og støtte, også efter endt kursus. Derudover er der løbende gratis support, og du er altid
velkommen til at komme til en ekstra øvedag i samarbejde med Bente Jensen.

Selve undervisningen er grundsolid og seriøs. Der undervises hver mandag og tirsdag. De første dage er fællesorienteret og derefter sætter vi fokus på dig den diciplin du vælger at starte med af bryn, eyeliner og læber.

Bryn:

Du lærer optegningsteknikker, korrektion af bryn og farvevalg. Du lærer teorien ved shading teknikken, så du kan lave de
smukkeste powderbrows. Du lærer også at fylde et bryn ud med tegnede hårstrå (Hairstroke/3D) og så du kan lave kombinationsbryn.

Eyeliner:

Du lærer alt om pigmentering af eyeliner, korrekt stræk i huden og du lærer både at lave vippefortætning og almindelig eyeliner.

Læber:

Du lærer teorien om læbeformer, optegningsteknikker, korrektion af læber og farvevalg. Du lærer at tegne læbelinjen op samt lave toning ind på læben og du lærer at skabe volumen til læben via. forskellige teknikker i skyggelægning og flere farver. (3D læber)

Derudover undervises du i hudens opbygning, dermatologi, hygiejne, mulige kontraindikationer, farvelære, ergonomi, de forskellige pigmenteringsapparater, nålemoduler, opmåling og optegningsteknikker.

Dine undervisere 

Vores Permanent Makeup undervisningsteam besstår af Bente Jensen og Tina Buje Jacobsen. De er begge registret og godkendte kosmetiske tatovører hos Sikkerhedsstyrelsen og DKF. Du kan finde dem her

Bente Jensen

"Jeg er stolt af mit håndværk, som jeg får ros for. Jeg gør mig umage med at finde det rette udtryk der passer til min klients personlighed.

Det vigtige for mig er at kunne læse kundens behov og opfylde muligheder, der er optimale for en kommende klient, dette lægger jeg også vægt på i min undervisning.

Vil du vide mere om hvem Bente Jensen er, så klik her 

 

Tina Buje Jacobsen

Tina har også uddannet sig i Tyskland og Norge og arbejder ligeledes med permanent Makeup dagligt og har gjort dette i over 7 år".

Den kosmetiske tatovør udannelelse hos os

Priser

Prisen for et fuldt 160 timers (15 hele dage med 2 ugentlige undervisningsdage - Mandag og tirsdag) bryn, eyeliner eller læbekursus er 49000,- ex moms.

Dertil skal du inden kursusstart tilkøbe en pigmenteringsmaskine, som vi så gør klar og stiller frem til dig til kursets start.  Pigmenteringsmaskinen vi tilbyder, er et virklig godt apparat, hvor du kan arbejde med alle disipliner inkl. Digital Blading. Prisen er 15000,- ex. moms hertil følger der en øvepakke med, som indeholder 3 farver, bedøvelse, nåle, øvemåtter, blyanter, før og efter creme. desinfektionsmidler og praktisk uudstyr.

Udover dette får du i din uddannelsesperiode 15 % rabat på udvalgte varer.

Efter endt kursus modtager du dit Internationale LCN Permanent Makeup diplom. 

Kosmetisk tatovør Diplom

Organiske farver

Vi arbejder kun med EU godkente farver. Tidligere arbejdede man med inorganiske farver, hvor bryn farverne med tiden blev røde. Dette kan man undgå idag ved at arbejde med organiske farver. Det betyder ikke at inorganiske farver er dårlige, man skal blot kende forskellen. Vores farver er organiske og A-certificerede, som er højeste standard.

Organiske PMU farver

Organic Line er pigmenter uden jernoxider med høj pigmentdensitet uden uønsket rødlig undertone.

Dine undervisere 

Jeg er registret og godkendt kosmetisk tatovører hos Sikkerhedsstyrelsen og DKF. Det samme gør sig gælende for min sparringspartner og medarbejder Tina Buje Jacobsen. Du kan finde os her

Tina har også uddannet sig i Tyskland og Norge og arbejder ligeledes med permanent Makeup dagligt og har gjort dette i over 7 år".

"Jeg er stolt af mit håndværk, som jeg får ros for. Jeg gør mig umage med at finde det rette udtryk der passer til min klients personlighed.

Det vigtige for mig er at kunne læse kundens behov og opfylde muligheder, der er optimale for en kommende klient, dette lægger jeg også vægt på i min undervisning.

Vil du vide mere om hvem Bente Jensen er, så klik her

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk eller ring på Tlf.:33 15 33 04

Praktiske informationer:


Inden kursusstart skal du beslutte hvilken pigmenteringsmaskine, der skal stå klar ved kursets start. To
uger inden kursus start betales et depositum på kr. 5000,-. ex. moms. Den resterende del betales 1 uge før.

Klik her for at se vores PMU maskiner og startsæt

FORPLEJNING -  Kaffe, te, vand og snacks og frokost

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret.

Opsumering 

PRIS: 49000,-  ex. moms inklusiv fuld forplejning
VARIGHED: 15dage samt en eksamens dag
HVOR:  Vores kursusfaciliteter i Horsens eller på Frederiksberg.
HVORNÅR:  Kontakt os for nærmere aftale

UNDERVISER: Bente Jensen - Kosmetolog, makeup artist og micropigmentist i mere end 35 år.

VIDEO: Hør Bente deler ud af hendes viden om permanent makeup og hvad hun ligger vægt på i hendes kurser