Filters
Søg
Close

Pandhy's™ BeauTea

PANDHY’S™ BeauTEA floral SPA er en omhyggeligt udvalgt urtete-serie

Urtete-serien tæller 8 traditionelle urter fra Europa og Asien. Brug teerne til at give sanselige oplevelser og nydelse til dine kunder.

BeauTEA serien er en innovativ og sjov måde at tilføje noget ekstra til dine skønhedsbehandlinger.

Tilbyd urteteen som en afslappende eller forfriskende drik – enten kold eller varm, og sælg din kunde deres yndlingste med hjem. Du kan også lade teen indgå i dine behandlinger som en rensevand, fugtmist, skintonic eller kropsmist afhængig af behandligens type og forløb. Bland te i en Sugar Peel-Off mask, mix den med Georgikonmudder eler væd en sheet mask i kølig te og læg den ovenpå en crememaske for ekstra fugt og nydelse.

*Vigtig note: Visse teer er ikke egnede for gravide, eksempelvis lavendel og salvie. tjek med din kunde, inden du serverer te!

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
980892

Beautea Rose petals (50 g.)

BeauTea Rose Petals (50 g)

ROSENBLAD TE -Støtter kroppen til at bekæmpe infektioner -Hjælper med at genoprette normal tarmflora. -Lettet humørsvingninger og depression

Det er bevist, at roser indeholder C-vitamin, æblesyre og citronsyre. Disse ingredienser har evnen til at afbalancere sindet. Når arbejdsbyrden er høj, og man lider af stress, virker det til at rose te hjælper og beroliger sindet. Denne te er lavet af ægte rosenblade, tørret og malet.
980896

PANDHY’S™ BEAUTEA Rosehip (200 g.)

Rosehyben er blevet brugt siden stenalderen og er en af de bedste kilder til C-vitamin; de indeholder 50% mere C-vitamin end appelsiner.

Pga. af det høje indhold af C-vitamin er det fremragende for immunforsvaret.
Fordi de indeholder en række antioxidanter; Carotenoider, flavonoider, polyphenoler, leucoanthocyaniner og katekiner, betragtes rose hyben som antiaging.

Specielt ved fysisk stress, fordi c-vitamin bruges til adrenalin dannelse. Indtag af Rose hyben te vil også gavne huden, fordi Rose hyben har et naturligt højt indhold af A vitamin, som betragtes som et ”hud vitamin”.
Det hjælper med at virke regenererende og elastisk.
980895

PANDHY’S™ BEAUTEA Chamomile (30 g.)

Kamillete har været anvendt som urtemedicin i tusinder af år.
Studier har vist, at kamillete faktisk kan hjælpe med at lindre en lang række sygdomme herunder forkølelse og infektioner, pga. aktive stof i kamille, kendt som bisabolol, som har en række antiirriterende, anti-inflammatoriske og anti-mikrobielle egenskaber.

Derfor er kamille også god til en sart, rød, allergisk og irriteret hud. Plantestoffet apigenin, der findes i kamilleblomster, hjælper med at berolige nervesystemet.
Det er derfor kamille også er kendt som et søvn middel. Kammille virker afslappende, og er derfor en god drik inden sengetid eller mod stress og nervøsitet.
Apigenin er også en stærkt antioxidant, der beskytter cellerne mod ødelæggelse fra inflammation ved sygdom eller fra frie radikaler.
980899

PANDHY’S™ BEAUTEA Peony (30 g.)

Pæon er traditionelt brugt i traditionel kinesisk medicin til alternativ behandling af ængstelighed og nervøsitet, spasmer såsom epilepsi, muskelkramper og spændinger og kan også bruges effektivt mod smertefulde menstruationskramper.

Ifølge traditionel kinesisk medicin skrifter; er pæon "mild og behandler feberfulde forkølelser og den medfølgende overskydende væske fra forkølelsen, svimmelhed i øjnene, fremmer qui flow (energiflow), lindrer rygsmerter, modvirker mangler af energi og styrke i de indre organer, lindrer træthed som følge af feber, styrker yin-energi. "
980891

PANDHY’S™ BEAUTEA Peppermint (50 g.)

Pebermynte betragtes som en mave eliksir, der kan afhjælpe irritabel tarm, kvalme, mavesmerter, diarré eller forstoppelse.

Den kølende carminative effekt fra pebermynte kan lindre smerter i fordøjelseskanalen samtidig med at pebermyntes antispamotiske effekt (modvirker muskelspændinger) kan modvirke kvalme og opkastfornemmelser.

Denne effekt kan også være god til at lindre den irriterende fornemmelse, der får dig til at hoste og dermed give åndedrætsbesvær og ømhed.
Pebermyntens friske menthol og antibakterielle virkning dræber de bakterier, der kan føre til dårlig ånde.
980890

PANDHY’S™ BEAUTEA Yarrow (50 g.)

Røllike blade har været anvendt til at stoppe blødende sår, behandle maveproblemer, reducere feber og mindske kraftig menstruationsblødning i mange tusinder af år.

Røllike er kendt som en livmoder tonic, som understøtter cirkulationen i livmoderen. Mange undersøgelser viser, at røllike hjælper livmoderen med at trække sig roligt sammen, øge menstruationsflow og reducere de spasmer i livmoderen, der er forbundet med smerter.
Forebyggende strategi kan være bedst.

Bør ikke indtages i tidlige stadier af graviditeten
980894

PANDHY'S™ BEAUTEA Lavender (50 g.)

En infusion med lavendel siges at lindre hovedpine og i århundreder har mænd og kvinder lagt lavendelkorn i deres puder for en god nats søvn.

Lavendel te er kendt for sine særligt afslappende egenskaber primært pga. den beroligende aroma. Studier viser, at inhalering af lavendel nedsætter nervesystemets aktivitet og fremmer afslapning, og bidrager til bedre søvnkvalitet.
980900

PANDHY'S™ BEAUTEA Rosebud (50 g.)

Denne te er lavet af ægte økologiske rosenknopper, plukket, når de er unge og derefter tørret. De æteriske olier i Rosebud Tea kan bidrage til at forbedre blodcirkulationen og være gode for hjertet.

Rosenknopper er kendt for sin beroligende virkning af sjæl og sind pga. vitamin C, pektin, malinsyre og citronsyre, disse ingredienser kan balancere sindet og vedligeholde vital energi.

Rosebud Tea indeholder vitamin A, B3, C, D og E, der har vist sig at være gode mod infektioner, især blæreinfektioner. Udover dette har det vist sig at være en fremragende kilde til C-vitamin, endnu stærkere end appelsiner!
Roser kan reducere symptomerne på kolde hænder og fødder, træthed, lavt blodtryk og forbedre fertiliteten, balancere endokrine aktivitet.
TEABH

PANDHY'S™ TeaBag Holder

Fin teposeholder til Pandhy's teer. Kan anvendes til alle teposer med snor. Lavet af blødt materiale, der tåler opvask og kan genbruges i det uendelige. Med fint motiv af Pandhy's tekande.