Filters
Søg
Close

PANDHY’S™ Sigma Line Shampoo 200 ml

Producent: PANDHY'S™
varenummer: 980987
Hudplejende sebumkontrollerende shampoo med fermenteret risvand, koffein, panthenol, hvedeprotein og æbleeddike, der afkalker håret og renser det for rester af produkt. En styrkende cocktail til hår og hovedbund. Kan bruges dagligt.
Tilgængelighed: På lager
*
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også
980940

PANDHY'S™ ACV Forte-The Cream 50 ml

Ekstra intensiv creme til problematisk hud.

Med 3 gange så meget æblecidereddike end den almindelige ACV, og dermed 3 gange så meget AHA fra æble, anbefales ACV FORTE særligt til behandling af hudinfektion, knopper samt indgroede hår.

Den er særlig effektiv i behandling af uren hud, psoreasis og andre hud irritationer..
90600

Prof. silikone eyepad (1 par)

Om det er i klinikken, til modeshows, fotooptagelser, eller bare hjemme foran spejlet, så letter dette produkt de daglige skønhedsritualer.

Fordele:

Selvklæbende højteknologisk silikone, fri for aktive Ingredienser.
Egnet til alle hudtyper.
Kan genbruges op til 100 applikationer.
Beskytter huden mod klæbemidler og make-up.
Høj slidstyrke.
Passer godt til enhver øjenform.
980994S

PANDHY'S™ SugarEase Sucromer SugarFilm TryMe 100ml

Luksusprøve på PANDHY's™ SugarEase Sucromer Depilerings sukkerfilm, en helt nye sukkerbaseret stripsfri hårfjerningsformel, der kombinerer sukkerets blide og effektive hårfjerning med det enkle og simple fra voks.

Hvad er SugarEase?

SugarEase sukkerfilmen er et naturligt materiale, der hovedsageligt består af sukkermolekyler, polymer samt citrongræsolie. Den er i stand til at trænge ned i hårfolliklen, er ekstremt fleksibel, klistrer ikke til levende hudceller, er effektiv mod ret korte hår og fjerner dem naturligvis i groretningen.
Hvordan bruger man den?

OBS. Må ikke varmes i Micro ovn.
SugarEase opvarmes til en behagelig temperatur, så den kan påføres i et tyndt lag. Efter afrensning af huden lægges den på mod hårene med spatel, afkøler kortvarigt, hvorefter den trækkes af med hårene. Der afsluttes med den tilhørende ACV OleoGel.

PANDHY's™ SugarEase er et fantastisk allround produkt! Den er perfekt fra top til tå, effektiv på alle hud- og hårtyper og fjerne selv de korteste og groveste hår.
980983

PANDHY’S™ HairTip Oil 30 ml

Lækker hårolie for blankt og sundt hår. Indeholder squalane og tre nærende planteolier, der plejer og beskytter håret og giver det glans. Påfør 2-3 dråber i hårspidserne i tørt hår.