Filters
Søg
Close

Pandhy's™ sugaring

PRIS:  3000,- ekskl.moms inkl. forplejning
VARIGHED:  2 dage, 10.00-17.00, samt en eksamens dag
HVOR:  På din egen klinik eller på vores kursusfaciliteter i Horsens.
HVORNÅR:  Efter aftale

Den sødeste hårfjerning:

Hårfjerning med PANDHY'S™ patenterede sugarpaste, er af højeste kvalitet og sikrer det bedste professionelle resultat. Den almægtige sukker kombineret med certifceret, professionel teknik tilbyder den mest skånsomme og effektive hårfjerning til alle hud- og hårtyper. Pandhy’s™ imponerende tilgang til hudpleje forbedrer huden med naturlige, sukkerbaserede produkter, uden parfume- og kunstige farvestoffer, ikke testet på dyr og bæredygtigt produceret. Jo bedre huden har det, des bedre bliver resultatet og jo nemmere bliver arbejdet for dig som behandler.

Dag 1:

Gennemgang af teoretisk undervisning i hårets og hudens opbygning, produkter og sugaring teknik. Du skal både prøve at udføre sugaring og mærke det på dig selv.

Dag 2:

Sugaring træning på forskellige områder på modeller. Du skal selv sørge for at medbringe en model (evt. flere) til sugaring af de forskellige områder (ben, arme, ansigt, armhuler og bikinilinje).  Til slut demonstreres sugaring brazil på en model.

Når kurset er færdig er du klar til at behandle i Pandhy's™ sukker. 

Efter 3 måneder bruges 3 timer på en opfølgende eksamen, hvorefter dit internationale Pandhy’s™ diplom udstedes. Dette er for at sikre os, at vi bibeholder et professionelt team af Pandhy's™ behandlere.

Der bookes aftale med din Sugaring træner om passende tidspunkt for eksamen. 

 

Startsæt:

Du skal købe et startsæt for at deltage på kurset. Startsættet koster 2500,- ex. moms (værdi 3420,- ex. moms) 

Du kan se startsættet her:

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk

Praktisk information:

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer lavet denne dag.

AFBUD - 100% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret hvis kursus deltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senes 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret. 

Praktisk information vedr. evetuel model, tidspunkt, startpakker m.m. sendes med kursusbekræftelse.