PANDHY'S™ SUGARING

 

PRIS: Kr. 3000,- pr. deltager ekskl. moms. inklusiv kaffe, te, vand samt snacks. Medbring selv frokost.

VARIGHED: 2 dage, 10.00-17.00, samt en eksamensdag

HVOR: Vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.

HVORNÅR:  Kontakt os for aftale på [email protected] eller på 33153304

FORUDSÆTNINGER: Deltagelse på kursus kræver ingen forudsætninger

STARTPAKKE:  Kurset kræver tilkøb af startpakke. Se indhold længere nede på siden.

 

 

 

pandhy's sugaring kursuspandhy's sugaring kursus

Blid, effektiv og hudplejende hårfjerning:

 

Hårfjerning med PANDHY'S™ patenterede sugarpaste er effektivt, økonomisk og sikrer det bedste professionelle resultat.

 

Den hudvenlige sukker kombineret med en certifceret, professionel teknik giver den mest skånsomme og effektive hårfjerning til alle hud- og hårtyper. Pandhy’s™ spændende tilgang til hudpleje forbedrer huden med naturlige, sukkerbaserede produkter uden parfume og kunstige farvestoffer.

 

Produkterne er ikke testet på dyr og de er bæredygtigt produceret. Jo bedre huden har det, des bedre bliver resultatet og jo nemmere bliver arbejdet for dig som behandler.

Program:

 

Dag 1:

Gennemgang af teoretisk undervisning i hårets og hudens opbygning, produkter og sugaringteknik. Du skal både prøve at udføre sugaring og mærke det på dig selv.

 

Dag 2:

Sugaring træning på forskellige områder på modeller. Du skal selv sørge for at medbringe en model (evt. flere) til sugaring af de forskellige områder (ben, arme, ansigt, armhuler, bikinilinje og brazil.) Hver kursist sørger selv for at booke modeller til egenvalgte tidspunkter. Dog brazil som den sidste behandling.

 

Når kurset er færdig er du klar til at behandle i Pandhy's™ sukker. 

Efter 3 måneder bruges 3 timer på en opfølgende eksamen, hvorefter dit internationale Pandhy’s™ diplom udstedes. Dette er for at sikre os, at vi bibeholder et professionelt team af Pandhy's™ behandlere.

Der bookes aftale med din sugaring-træner om passende tidspunkt for eksamen. 

 

Startpakke:

 

Du skal købe et startsæt for at deltage på kurset.

I sættet finder du alt hvad du skal bruge for at komme godt igang. Sukker bøtterne er selvfølgelig i normal størrelser på 1000 ml.

I de to undervisningsdage sætter vi alle de materialer du skal bruge til rådighed, så indeholdet i startsættet er dit til at tage med hjem og bruge under din træning.

 

Startsættet koster 2556,80,- ex. moms (værdi 3196,- ex. moms) 

Du kan se indholdet lige her:

Sugaring startsæt

 

 

Praktisk information

FORPLEJNING - Kaffe, te, vand samt snacks. Medbring selv frokost.

BESTILLING - I forbindelse med dette kursus gives der 10% på ordrer ud over startpakken.

AFBUD - 100% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 14 dage før kursusstart. 50% returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 7 dage før kursusstart. Ingen returret, hvis kursusdeltagelse aflyses senest 6 dage og derefter før kursusstart.

OBS. - Vi tager forbehold for ændringer af kursets tidspunkt og sygdom. Hvis vi ser os nødsaget til at aflyse et kursus pga. for få tilmeldte, vil dette ske senest 7 dag før. Ved aflysning pga. sygdom returneres kursusgebyret