Filters
Søg
Close

Pandhy's™ sugaring optimering

Pris:  GRATIS
Varighed:  3 timer
Hvor:  På din klinik eller vores kursusfaciliteter på Horsens Banegård.
Hvornår:  Kontakt os for aftale.

Få bedre stur på din sugaring teknik!

Hårfjerning med Pandhy's™ patenterede sugarpaste er skånsomt, økonomisk og sikrer det bedste resultat - og det hjælper at du har ordentligt styr på teknikken!

Optimér teknikken hos dig selv og dit team ved at booke en Pandhy's™ sugaring-træner til 3 timers gratis optimeringskursus på din egen klinik. Lettere bliver det ikke.

Skær ned på tid og udgifter

Sugaring er fantastisk, men kan også nemt tage for lang tid. Vores søde og dygtige Pandhy's™ sugaring-træner hjælper dig hen imod kortere behandlingstid, lettere arbejde samt flottere resultater.

Mersalg og bedre hårfjerning - Pandhy's™ store produktsortiment kan opfylde enhver kundes ønske eller hudproblem. Vidste du, at vi har ca. 30 produkter i vores sortiment? Ved bedre før- og efterpleje af huden, sikres også bedre resultater og en lettere hårfjerning. Derved letter du arbejdspresset og løfter omsætningen.

Vidste du for eksempel at Pandhy's™ Lyli Skin Softener er en bodylotion specielt til sugaring-kunder med tør hud? Cremen er specielt sammensat til sugaring-behandlingen og de aktive ingredienser fjerner de døde hudceller, som gør huden blødere og lettere at sukre.


Kursusopbygning:

Vores Pandhy's™ sugaringtræner møder dig på din klinik og hjælper med teknik, tidsforbrug, produktforbrug, efterbehandling, produktsalg og ergonomi. Inden kurset starter afstemmer I forventninger, så I får netop det kursus I har brug for.

Kontakt og tilmelding samt evt. spørgsmål sendes til:

info@monalisacosmetic.dk