Filters
Søg
Close

Winterland, gavesæt med fodcreme

Producenter: LCN , LCN
varenummer: 92095
Winterland gavesættet er pakket i en lyserød fløjlspose og indeholder en fodcreme "Ricemilk & Cherry Blossom" og en pimpsten i form af en fod.

"Ricemilk & Cherry Blossom" fodcreme nærer med kastanje- og jojobaolie, giver huden intens fugt og gør den blød og smidig. Den lækre konsistens er særligt velegnet til tørre fødder og absorberes hurtigt. 30 ml
Tilgængelighed: På lager
*
*
*
*
Kunder der har købt denne vare købte også
60388

Lille LCN guld pose med sort bindebånd

Lille LCN guld pose med sort bindebånd Mål: 220 x 145 mm
91769

Hand Cream Biscuit "Elegant christmas", 30 ml

Plejende håndcreme med julet duft af friskebagte småkager! Nærende sheasmør, glycerin og jojoba blødgør hænderne. Perfekt som den lille ekstra kalender/værtindegave.
21232

Bondique Black Diamond, Pastel 20 ml

Bondique Black Diamond, Pastel 20 ml.

MÆNGDERABAT ved køb af 5 stk.

Dette er en forbedret udgave af vores almindelige Bondique, hvor der her er tilsat fine diamant partikler der give geleen en stor styrke, lidt mere stivhed men stadig klar i farven.

Geleen løber ikke ned i neglefuen, har en fremragende hæfteevne og er let at modelere.

Leveres også i farverne pink & Clear.
leveres i 20ml. og 5x20ml
92096

Winterland, gavesæt med håndcreme

Winterland gavesættet fra LCN præsenteres i en lyserød fløjlspose og indeholder en håndcreme "Ricemilk & Cherry Blossom" og en negleolie "Cherry Blossom & rismælk".

"Ricemilk & Cherry Blossom" håndcreme giver intensiv pleje med kastanje- og jojobaolie og gør huden blød og smidig. Velegnet til tørre hænder og absorberes hurtigt.

30 ml Negleolien "Cherry Blossom & Rice Milk" dufter behageligt og sødt kirsebærblomst så man får lyst til at bruge den igen og igen. Den nærer tørre og sprøde neglebånd med macadamiaolie og derudover sikrer solsikkefrøolie en behagelig følelse på huden uden at efterlade en fedtet film. 4,5 ml