Nyheder

Nysgerrig på, hvad der rører sig af trends? Vores leverandører i skønhedsbranchen fornyr sig hele tiden og her i kategorien samler vi det sidste nye indenfor negle, hudpleje, grej og teknologi.

33 varer

Faldende orden
pr. side

Vores branche udvikler sig hele tiden og det kan være svært at bevare overblikket. For hvad vil kunderne NU have? Hvad er de nyeste trends og tendenser? Her i kategorien samler vi alt det nyeste vi modtager fra vores leverandører, så du hurtigt kan danne dig et overblik og måske få lyst til at få noget nyt på hylderne.

Vi prøver selv, så vidt det er muligt, alle nye produkter, der kommer ind ad døren. Derfor har vi hurtigt en god fornemmelse af de enkelte produkter, hvad enten de er rettet mod professionelle i klinikkerne eller til hjemmeslag til kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du trænger til fornyelse. Vi er dygtige til at rådgive, både om behandlinger, specifikke fremgangsmåder, optimering af praksis og produktsalg og om udvælgelse af de rigtige produkter til din virksomhed.

Uanset om du er garvet i faget eller står midt i en opstart af klinik, så er der hjælp at hente hos Mona Lisa Cosmetic Supply. Vores dygtige konsulenter tager gerne både telefonen og på besøg, så du har os på sidelinjen uanset hvor du er i din proces.