Mystery Innovation®

invester i din egen sundhed

Vi er stolte af at introducere vores topkvalitetsprodukter fra Mystery Innovation®, der vil forbedre din arbejdsproces, effektivitet, helbred og skabe bedre resultater inden for vippeforlængelse. 

Med Mystery Innovation® tilbyder vi dig en løsning til eyelash extensions, som aldrig før har været tilgængelig. Vores lyshærdende system muliggør en hurtig og fleksibel arbejdsproces. Mystery Innovation® bruger en unik øjenvippelim med en fotoinitiator. Når lyset af en specifik bølgelængde belyser limen, hærder den øjeblikkeligt og fuldstændigt. Dette eliminerer sundhedsskadelige dampe og forbedrer sundheden for både kunden og dig. Vores lyshærdende system er uafhængigt af fugt og temperatur i rummet, og du har fuld kontrol over hærdningsprocessen.

Du kan læse mere om systemet HER 

Det er også fra Mystery Innovation du finder Lash Butler®, et helt unikt arbejdsstativ til eyelash extensions, der bringer alle nødvendige materialer tæt på dit arbejdsområde. Dette reducerer arbejdsafstande, gør arbejdet mere ergonomisk og sparer dig tid. Din krop vil takke dig, da arbejdet bliver mindre belastende.

Lash Butler® er let at justere og passer til enhver arbejdsplads. Fås i både sort og hvid og til højre/ventrehåndet. 

Vil du vide mere eller forudbestille vores produkter? Kontakt os på [email protected]. eller (45) 3315 3304. 

 

7 varer

Faldende orden
pr. side