Engangsartikler / Hygiejne

God hygiejne har aldrig været vigtigere. Både for sikkerhedens skyld og fordi det sender et værdifuldt signal til dine kunder, at hygiejnen og dermed trygheden er i top hos dig.

Tillid er vigtigt, når du skal opbygge en stabil og loyal kundebase og det er ofte små detaljer der gør, at folk føler sig godt tilpas og husker en ganske særlig service i din klinik.

Her finder du nitrilhandsker, lejepapir, mundbind, håndsprit, engangsartikler mm, så du og dine kunder får den bedst mulige oplevelse.

27 varer

Faldende orden
pr. side

Hygiejnen i højsædet

Vi er efterhånden alle sammen med på, at man kommer rigtig langt med at opføre sig fornuftigt og sørge for at vaske hænder hyppigt. Men vi er også blevet klogere på, at midler med desinficerende egenskaber kan være et nyttigt og vigtigt supplement i dagligdagen, især når vi har ansvar for andres sundhed og sikkerhed. 

Rutiner gør alting lettere og det er en hjælp i en hverdag på arbejdet, hvor behandlinger, kunder og opgaver står i kø. Vi har vænnet os til at der står flasker med håndsprit alle steder, og selv Covid-19 er kommet lidt på afstand, så er der faktisk rigtig fin mening i at holde fast i nogle af de gode takter fra perioden, hvor smitte fyldte meget for os alle. 

Gør hverdagen let, tryg og sikker i din klinik ved altid at have håndsprit til rådighed. Den kan jo hældes om i en flaske, du selv synes er fin at have stående. Og så er det en god vane at spritte håndtag, telefon, tastatur, vandhane og andre ting af, som du eller kunderne tit har berøring med. Nu er det måske ikke længere så meget corona, vi bakser med, men virus og bakterier i alle mulige andre afskygninger, som kan give dig eller dine kunder irriterende sygedage.

Engangsprodukter sikrer sundhed

Engangsartikler kan virke som en lidt overdimensioneret luksus i disse tider, hvor mange er ekstra fornuftige med deres virksomheds økonomi. Og der er god fornuft i at vaske, rense, spritte og rengøre selv, alt det man kan nå og har tid og ressourcer til. Men der er tilfælde, hvor engangsmaterialer og produkter både er den mest hygiejniske og mest praktiske løsning.

Engansgartikler genererer en masse affald, som flere og flere er opmærksomme på ikke altid er ønskværdigt. Derfor er det en god idé, både økonomisk og miljømæssigt, at begrænse brugen af engangsartikler til de situationer, hvor det giver mest mening.

Desuden kan engangsartiklerne, i hvert fald for nogen, give en lidt mere klinisk og knap så luksuriøs og stemningsfyldt oplevelse. De fleste kunder vil hellere ligge på bløde tæpper og håndklæder end på knitrende papir eller plastik.