Fedtfrysning

med Cryomed Shape & Sculpt fra LCN

Fedtfrysning er en veldokumenteret og effektiv teknologi indenfor fedtreducering uden kirugi. Cryomed Shape & Sculpt fedtfrysningsmaskinen kan foretage effektive fedtfrysninger af alle fedtdepoter på kroppen.

Med fedtfrysning kan du hjælpe dine kunder af med deres fedtdepoter på inderlår, BH-deller, dansehåndtag og mavefedt, som ikke vil blive mindre, uanset hvad de gør. CRYO fedtfrysning er et ikke kirurgisk indgreb, men foregår ved, at man nedkøler fedtcellerne til -5 grader. Det kan både være et stort område på maven og/eller flere små områder på hofter, arme og knæ.

I modsætning til en fedtsugning, foregår fedtfrysning ikke ved operation eller andre invasive metoder, men derimod ved en smertefri, udvendig frysning af de udvalgte fedtdepoter. Resultatet er en sikker og permanent reducering af de genstridige fedtdepoter.

Læse mere her.

2 varer

Faldende orden
 1. Cryomed Shape & Sculpt- 4 applikatorer
  Cryomed Shape & Sculpt- 4 applikatorer
  14331SP
  Tilbudspris 130.000,00 kr. ekskl. moms Regulær pris 190.000,00 kr. ekskl. moms
  Du skal være logget ind for at handle på shoppen
 2. Cryomed Shape & Sculpt- 2 applikatorer
  Cryomed Shape & Sculpt- 2 applikatorer
  14335SP
  Tilbudspris 75.000,00 kr. ekskl. moms Regulær pris 155.000,00 kr. ekskl. moms
  Du skal være logget ind for at handle på shoppen
pr. side

Populære behandlinger

Langt de fleste klinikker er afhængige af den type behandlinger, som altid er populære. Og det må meget gerne være behandlinger, som har en høj pris, der gør at din forretning er sund og stabil. Fedtfrysning er et fantastisk bud på sådan en type behandlinger!

Den indledende investering er stor, det er der ingen tvivl om. Men priserne på et standard forløb med fedtfrysning har en størrelse, som kan gøre det til en investering, der absolut er værd at overveje. Med priser på behandlinger, der starter ved 2500,- pr. behandling og som ofte ligger i et forløb med op til 4 behandlinger, så er det let at arbejde sig frem til et rentabelt foretagende. Behandlere, der bliver rigtig dygtige til fedtfrysning opnår desuden den fordel, at kunderne deler deres oplevelser og resultater med andre, hvilket giver flere kunder i butikken. 

Fedtfrysning er ikke svært at lære og størstedelen af behandlingen foregår uden din indblanding, mens kunden ligger eller sidder og lader maskinen gøre arbejdet. 

Tryghed i højsædet

Det KAN ikke understreges nok, at fedtfrysning er en mere omfattende behandling end eksempelvis farvning af bryn og vipper eller en ansigtsbehandling. Det er helt essentielt at du som behandler ved, hvad du foretager dig.

For det første fordi det giver bedre resultater, så du er sikret glade kunder og kontinuerlig omsætning.

For det andet fordi eventuelle mindre gode behandlinger altid vil påvirke både din private forretning og branchen som sådan.

Og for det tredje, fordi tryghed er alfa og omega for kunder, der vælger at investere i fedtfrysning. Kunderne er ekstremt obs på, at behandlingen er tryg, sikker, ufarlig og ikke alt for smertefuld. Behandlingen er dyr og det er helt utrolig vigtigt at kunderne både har gode oplevelser og gode resultater.