BALSAN

Gør fodbehandlinger og pedicurer lettere og frigør tid, mens BALSAN Lotion virker på kundernes fødder og opløser hård hud og ligtorne.

BALSANs plejesystem gør dine behandlinger mere effektive, nedsætter din aktive tid med kunden og er oplagt til hjemmesalg.

16 varer

Faldende orden
pr. side

Fodbehandling på den nemme måde

Tidsbesparende, supereffektiv og behagelig fjernelse af hård hud. Og blødgørende og duftende efterpleje, også til hjemmesalg!

BALSANs plejesystem gør det muligt at lave vellykkede fodbehandlinger og hurtige pedicurer, uden at bruge lang tid med at file og slibe. Det har flere fordele.

Først og fremmest leverer du rigtig gode resultater til dine kunder, som kan sidde og slappe af med en kop kaffe, mens du servicerer en anden kunde, besvarer mails, gør klar til næste kunde eller løser andre opgaver. 

Dernæst slipper kunden for, at en stor del af behandlingen går med fil, høvl eller slibemaskine. De skal bare nyde en pause, mens de lotion-vædede vatstykker trækker på huden. Således undgår du også overvejelser om, hvor dybt den hårde hud går og du risikerer ikke af file eller slibe for dybt.

Og sidst, så er det langt lettere at skrabe den opløste hårde hud af med en stump spatel end at skære, file eller høvle den af. Derfor er en BALSAN pedicure eller fodbehandling også mere skånsom for dig som behandler.

Spar tid, kræfter og besvær

Princippet er enkelt. Kunden sætter sig til rette og der lægges vatrondeller vædet med BALSAN Lotion på de steder på fødderne, hvor den hårde hud ses. Dernæst trækkes lotionen i 10-20 minutter på den hårde hud. Herefter er den hårde, døde hud fuldstændig blød og opløst og fjernes let ved at skrabe den af med den medhørende spatel.

I særligt svære tilfælde kan du gå efter med en fil, men det er sjældent nødvendigt.

BALSAN Serien indeholder alt du skal bruge til en effektiv behandling, inkl. en duftende Urtebalsam, en velgørende fodcreme og et opkvikkende og stimulerende fodbad med eukalyptus, grannåle-olie og timian. 

 

Smukke fødder på 20 minutter, uden afskalning

En væsentlig fordel ved BALSAN er, at du kan fortælle dine kunder, at de undgår den langvarige afskalning, som kan opstå ved andre produkter til fjernelse af hård hud. Kunderne har måske været vant til at gennemføre en behanding, hvorefter den hårde hud skaller langsomt af over en periode på 10-14 dage. Det er en lidt uskøn proces, som kræver store mængder fugtighedscreme. Og som ikke ligefrem giver lyst til at vise de bare fødder frem. 

Efter en BALSAN behandling er fødderne fri for hård hud, bløde, velsmurte og fine at se på. Lige klar til at hoppe i et par sandaler eller stiletter! Produktet påføres udelukkende dér, hvor den hårde hud er og opløser den øjeblikkeligt, så den kan skrabes væk, let og ubesværet. Den resterende hud på fødderne, som ikke har hård hud, behandles naturligvis ikke! Når fødderne - efter afskrabning - skylles og vaskes og der påføres creme, så fremstår hele foden velplejet, fin og sund.