Hudpleje / krop

Gode ansigts- og kropsbehandlinger afhænger først og fremmest af dig som dygtig fagperson.

Og dernæst af de rigtige produkter.

Vi arbejder især med franske MONTEIL og ungarske PANDHY´S™, som tilsammen dækker et væld af behov i forhold til veldokumenterede ingredienser, en meget bred palette af produkter, certificeret og prisbelønnet indhold og gode produkter til hjemmesalg. 

Er du i tvivl om, hvad der passer til din klinik, så kontakt os for en konsulentsamtale eller et besøg.

Varer 1-72 af 281

Faldende orden
Side
pr. side

Velvære OG resultater

Har du flest "hyggekunder" eller flest "resultatkunder"?

Du ved helt sikkert, hvad vi mener. Kunder i vores branche kan sædvanligvis deles op i to kategorier; de, som får behandlinger for at slappe af, nyde det og forkæle sig selv, og de, som har en problematik, de ønsker professionel hjælp til.

Det allerbedste resultat efter en behandling eller er forløb er, når kunden har opnået begge dele! Derfor er det vigtigt for os, at du kan være sikker på, at alt vi forhandler hjælper dig i den retning. Glade kunder, som opnår synlige resultater og samtidig får en lækker, sfslappende og velgørende behandling kommer med sikkerhed igen. OG de fortæller om deres tid i "himlen" til deres venner og bekendte... Den allerbedste anbefaling er den, man får fra et menneske man stoler på og der er utrolig god mening i at gøre dine kunder til dine ambassadører. Det er gratis markedsføring og en fantastisk måde at fylde kalenderen på.

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply vil vi gerne kombinere velvære med resultater. Vores brands er valgt udfra deres evne til at kombinere de to ting, så du kan lave fantastiske og effektive kabinebehandlinger og samtidig lave et mersalg, der giver kunden mulighed for at tage lidt af klinikfølelsen med hjem. Og samtidig understøtte de resultater I sammen arbejder frem imod.

 

Tryghed, ro og sundhed

Nutidens kunder søger et sted, hvor de kan lægge sig trygt til rette, finde hvile og overlade sig i hænderne på en kompetent og tillidsskabende fagperson. Det er rigtig vigtigt at du er klædt på til kundernes behov og vi vil rigtig gerne hjælpe. Vores dygtige konsulenter klæder dig grundigt på, så du kan svare på kundernes spørgsmål, opfylde deres ønsker, lave optimale behandlinger og sælge dem den rigtige hjemmepleje.

Mange kunder har sagt farvel til illusionen om ét produkt eller én behandling, som fuldstændig kan ændre deres hud og udseende. Det skaber en langt større tillid at gå roligt til værks, guide undervejs og tage alle aspekter af kundernes liv i betragtning. Det er vigtigere, at kunden er i ro og balance, end om der måske er en rynke hist eller en lille pigmentplet pist.

Når kroppen og sindet er i ro og huden får den optimale pleje, så opnår vi tårnhøj hudkvalitet. Og det er en udstråling, som alle bemærker.

 

Produkter du kan regne med

Både MONTEIL, PANDHY'S™ , LCN og COSMIX har udviklet produkter, som først og fremmest er fantastiske at arbejde med. Man er aldrig i tvivl om, at der er lagt omhu og omtanke i udviklingen og det er let at mærke, når produkterne skal anvendes i praksis. 

Serierne og deres produkter supplerer hinanden rigtig godt og tager du flere serier ind i din klinik, udvider du automatisk dit repertoire betydeligt. Med vores fire brands kan din behandlingsliste inkludere målretttede og resultatorienterede ansigtsbehandlinger, holistisk hudpleje, massager og gua sha, skræddersyede produkter, peelinger, lak, pleje af hænder og fødder samt et udvalg af behandlinger med grej og maskiner.

De klinikker vi smaarbejder med har ofte travlt og det gør hverdagen lettere, at alt man skal bruge kan fås ét sted.

 

Vejledning, der hjælper dig

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, hvilke behandlinger du vil tilbyde eller hvilke produkter, der leverer de resultater dine kunder efterspørger? Vores dygtige konsulenter tager gerne ud på besøg eller laver et telefonmøde, så du kan få en fagligt funderet snak om, hvad der er den bedste løsning for dig og din klinik. Du er også velkommen til at bede om et møde hér i huset, se vores store udvalg og få en samtale om, hvad du ønsker dig for din virksomhed.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre!