PANDHY’S™ Sugaring

PANDHY’S™ Sugar Paste fjerner hårene i deres naturlige groretning. Takket være den blide metode kan sugaring anvendes gentagne gange på samme hudområde. PANDHY’S™ Sugar Paste trænger ned i hårfolliklen, omgiver håret og klæber til det.

Udtrækning udført i hårets naturlige groretning er skånsomt, relativt smertereduceret og efterlader ingen knækkede hår i hårsækken eller rød, irriteret hud. Samtidig laver du en blid bindevævsmassage og en naturlig eksfoliering, så kundens hud fremstår frisk, sund og hårfri efter endt behandling.


NB: For at købe PANDHY’S™ sukker kræver det du har et PANDHY’S™ Sugaringdiplom. Vi udbyder naturligvis grundige kurser, så du kommer godt fra start. Og vi laver gerne supplerende undervisnng, så du får dine teknikker finpudset og bliver endnu hurtigere og dygtigere.

Tag fat i os, så finder vi et tidspunkt der passer dig! Vi har masser af gode tips og sugaringtricks oppe i ærmet :-)

8 varer

Faldende orden
pr. side

Hårfjerning er mange klinikkers mest indbringende behandlinger. Derfor er det altafgørende for os at tilbyde nogle branchens allerbedste produkter. Sukkeret fra PANDHY’S™ har en ekstremt høj kvalitet. Og en en betydelig del af vores "nye" kunder er faktisk behandlere, som prøver andre brands - men vender tilbage igen. Prisen afspejler kvaliteten, men det er vigtigt for os at de behandlere som bruger PANDHY’S™ i Danmark er klædt godt på til at behandle optimalt. Det sikrer tre ting:

- De bedste resultater (så kunderne genbooker)

- Det laveste produktforbrug (så du sparer penge)

- Det største mersalg (så du får en bedre indtjening)

PANDHY’S™ produkter til før- og efterbehandling er nogle af klinikkernes yndlinge. PANDHY’S™ har en lille håndfuld produkter, som er beregnet specifikt til brug i kabinen. Drejer sig eksempelvis om PreDePeel og Powder, som begge gør selve sugaringen perfekt. Resten af produktlinien er både til kabinebrug OG til hjemmebrug. Det gør det muligt at sælge kunden produkter, som gør deres hud finere, glattere og blødere. Og som desuden gør dit arbejde meget lettere. pænere og får kundens resultat til at holde længere.

Det drejer sig bl.a. om Miraculum og ACV Forte, som begge blødgør huden, mindsker knopper og indgroede hår og som sørger for en velplejet og eksfolieret hud, der et langt lettere at sukre. Fordelen ved samtlige af PANDHY’S™ produkter er, at de stort set altid har flere funktioner. ACV Forte er supergod i ansigtet eller på ryggen, hvis du døjer med uren hud. Miraculum kan hele sprækker mellem tæerne, mindske tørre pletter og dulme gener ved forkølelsessår. De forskellige tonics og mists kan bruges på både krop og ansigt. HydroBase er en fremragende fugtighedscreme til både ansigt og krop. Bland lidt olie i for en fed og nærende creme eller mix den med KG Peeling for en dybdevirkende peeling af ansigt, armhuler eller bikinilinje.

PANDHY’S™ har i det hele taget udviklet et helt fantastisk og ret unikt mix and match-koncept, som tillader både dig og dine kunder at få mest muligt ud af jeres produkter.

NB: En tankevækkende historie fra en af vore klinikker:

En kunde kom forbi til en anden behandling, men var dybt frustreret over sin hud og hår på overlæben. Det var under corona, så der var en del restriktioner, bl.a. udbredt brug af mindbind. Det var vores søde kunde meget glad for, ikke mindst fordi det skjulte hendes overlæbe. Da hun fjernede mundbindet, kunne vi se hvorfor! Huden på overlæben og de korte stride hår var voldsomt pigmnterede, nærmest orangebrune i farven. Kunden havde forsøgt at dække det med makeup, men uden synderligt held.

Vi spurgte naturligvis ind til, hvordan hud og hår var kommet til at se sådan ud. Svaret var overraskende! Misfarvningen var opstået efter mange års hårfjerning med voks. Den vedvarende belastning havde simpelthen trigget en misfarvende pigmentering. Kunden var naturligvis flov og ulykkelig over sin orangebrune overlæbe, som hun ikke længere turde få vokset.

Vi havde en kort snak om fordelene ved sugaring, især det faktum, at sukker ikke KAN binde til levende væv og derfor ikke påvirker hudens levende celler i samme grad som det kan være tilfældet med voks. Kunden var ked af det og desperat og gik med til at prøve at få overlæben sukret.

Resultatet kom ærligt talt bag på os alle...

Overlæben blev selvfølgelig glat og hårfri - men sukkeret fjernede også misfarvningen i huden!! Kunden var nærmest lamslået og blev tydeligt påvirket. Sukkeret tager fat i de døde hudceller på hudens overflade, hvilket resulterede i, at det misfarvede lag af døde celler forsvandt med ét snuptag. Sukkeret var fyldt med orangefarvede hår - OG med orangebrune døde hudceller.

Pointen med historien er, at der er hårfjerningsmulidheder for alle. Har du kunder, som står i en lignenede situation, eller bare ikke er gode venner med voks - så bed dem om at give sugaring en chance.

Hvem ved? Måske sender du et helt nyt menneske ud af døren - med et kæmpe smil i hele ansigtet!