LCN Neglepleje

Smukke, sunde og velplejede negle og neglebånd er kun et penselstrøg væk.

Vores store sortiment af plejende, helende og problemknusende produkter sikrer, at du altid har det rette på hylden til dig og dine kunder.

Filtrer

28 varer

Faldende orden
pr. side

Produkter til neglepleje er de perfekte produkter til hjemmeslag. Hvis kunderne får en grundig vejledning, så de forstår fordelene ved at have velplejede negle, så er chancen for at de får produkterne brugt meget højere. 

Produkterne til neglepleje er desværre ofte kandidater til at samle støv bagerst på en hylde, men det behøver ikke være sådan! Når produkterne ikke bliver brugt, bliver de til en ærgelse for kunderne efterfølgende og det kan faktisk sagtens undgås. Man kan i hvert fald selv gøre sit til, at de får brugt produkterne og høster de fordele, produkterne giver.

En simpel, men effektiv ting handler om at rådgive kunden til at stille produktet et sted, hvor man ved det vil inspirere til at blive brugt. Sidder vedkommende f.eks. meget ved en computer, er det et fantastisk sted at have en negleolie, en neglecreme eller en pen til neglebåndende stående. Der er jævnligt brug for små pauser i løbet af en dag, hvis man har vidensarbejde. Og disse små pauser kan fint fyldes ud med lidt neglepleje, mens man løfter blikket, strækker ryggen og klarer hjernen.

For andre er natbordet eller sengehylden det bedste sted. Det kan være helt meditativt at slutte dagen af med at massere olie eller creme ind i negle og neglebånd. Og den bedste måde at få en ny, god vane er, at gøre den til et behageligt ritual.