PANDHY’S™

Skønhedsfilosofien i PANDHY´S™ er enkel; den følelse du har indeni kan ses udenpå! Derfor har fokus været på det holistiske skønhedsbegreb, hvor vidunderlige dufte, fløjlsbløde konsistenser og enkel æstetik er bærende elementer.

Smeltende massage-butter, forfriskende fugtmists, hudkærlige olier, sugaring i verdensklasse, fejlfri makeup, nærende cremer, plejende masker.... Udvalget er stort, kvaliteten er høj og oplevelsen er noget ganske særligt. Velkommen til PANDHY’S™ univers.

 

Varer 1-72 af 225

Faldende orden
Side
pr. side

Holistisk hudpleje og sugaring i verdensklasse

Produkterne fra PANDHY´S™ er skabt med udgangspunkt i naturens rigdom og mangfoldighed i symbiose med innovativ videnskab og teknologi.

Virksomheden satte sig for at skabe multifunktionelle produkter som det er en oplevelse at bruge. Derfor er de formuleret uden unødige tilsætningsstoffer, med naturens egne dufte og de fleste af produkterne kan bruges på både ansigt og krop, af både voksne og børn.

Det særlige ved PANDHY´S™ er, at stort set alle produkter i hele produktporteføljen - på tværs af Sugaring, Mineral Makeup, BeauTea, COSMIX osv. - kan kombineres på kryds og tværs. Det giver både behandlere og kunder nogle ret fantastiske og unikke muligheder for at skræddersy og målrette al skønhedspleje med PANDHY´S™ forskellige brands.

Viften af brands i PANDHY’S™ univers inkluderer følgende produktserier:

PANDHY’S™ Sugaring

CosMix - Your blend, your beauty

True Delight

BeauTEA

PANDHY’S™ Mineral makeup

 

Sugaring og hudpleje går hånd i hånd

I PANDHY’S™ univers er sugaring og hudpleje svært at adskille. Hudplejen er en uhyre vigtig - og ofte lidt overset - dimension af virkelig professionel hårfjerning. Mange ved ikke, at hvis huden er plejet optimalt, så er hårfjerningen angt lettere, den kan laves hurtigere og resultaterne bliver meget bedre. PANDHY’S™ lægger op til en høj grad af omhyggelighed, noget som kunderne altid reagerer meget positivt på. Det er en dejlig oplevelse at dét, som indledningsvist bare var en behandling for at komme af med noget behåring, også indeholder noget velvære og pleje. 

PANDHY’S™ har for det første gjort sig ekstremt umage med at lave før- og efterprodukter af høj hudplejekvalitet. Produkterne er så gode, at de kan bruges af alle, også hvis man ikke fjerner hår. Produkterne er skånsomme, effektive og lækre og appetitligheden gør, at det er let for dig som forhandler at sælge produkterne og få kunderne til at bruge dem. Når først de oplever produkteres kvalitet og betydning for deres resultater og sugaring-behandlinger, så er de hurtigt overbevist. Produkterne er også skabt med behandleren for øje. Det er vigtigt, at du har de optimale forudsætninger for at lave tiptop behandlinger, så dine kunder bliver loyale - og reklamerer for dig blandt venner og bekendte. Før- og efterprodukterne gør dit arbejde lettere og samarbejder så at sige med dig, så du så let som muligt kan behandle så godt og hurtigt som muligt. Det er med til at øge dine indtjeningsmuligheder.

 

Sugaring har hudplejende egenskaber

Mange tænker ikke over det, men sugaring har faktisk ret betydelige hudplejende egenskaber. Fordi sukkeret eksfolierer de døde matte hudceller af og derved accelererer produktionen af nye, så er sugaring - især af ansigtet - en forskønnende procedure. Regelmæssig sugaring i ansigtet mindsker ikke bare dunhår, det mindsker også hyperpigmentering og virker stimulerende på ujævn hud og arvæv. Huden "motioneres", gennemstrømningen af blod og lymfe øges, de døde hudceller fjernes og huden er hårfri og glat. Derfor er augaring oplagt inden en stor fest eller fotografering, hvor hudne skal være ekstra flot. Bare sørg for, at der er gået et par dage, så eventuel rødme har lagt sig.

Vær i øvrigt opmærksom på, at hudplejeprodukter trænger bedre ind efter sugaring. Og at rødme kan dækkes øjeblikkeligt med PANDHY’S™ fremragende mineralmakeup, som ikke generer huden - heller ikke direkte efter sugaring.

Praktisk og økonomisk for dig og din kunde

En af mange grunde til, at vi elsker PANDHY´S™ er, at det - med lidt omtanke - er let at undgå produktspild. Langt de fleste produkter fra brandet kan mixes sammen, hvilket betyder at du får mulighed for at skræddersy alle produkter, lige præcis som du og din kunde ønsker det. Hvis eksempelvis en creme mangler lidt næring for at være helt perfekt, så drypper du lidt olie i din håndflade og blander det med cremen. Har du en rest tonic? Dryp den i massageprodukt, cremer, brug den under alle cremer til ansigtet, massér den ind i hovedbunden, dryp den i en maske... Makeuppen kan blandes med alle cremer for en perfekt afstemt flydende foundation, der passer præcis til din kunde. 

Skræddersyet hudpleje, unikke behandlinger

COSMIX tager konceptet til nye højder. Her tager du din faglighed, fingerspidsfornemmelse og samarbejdet med kunden helt ind i din praksis. Princippet er grundlagt på en holistisk tilgang, hvor du som behandler starter med at analysere kundens hud, livsstil og behov. Det giver jer sammen et meget stærkere grundlag for at skabe behandlinger og produkter, som er helt unikke og som passer optimalt til jeres forløb.

I konceptet beriger du de udvalgte baser med diverse aktiver og aromaterapeutiske dufte, som du udvælger i samarbejde med din kunde. Det betyder i praksis, at COSMIX som et af de eneste koncepter i verden faktisk ER UNIK i sin tilgang til kundernes behov. De produkter, som du bruger i behandlingen og sælger med hjem, skabes først efter kunden kommer ind ad din dør!

Interesseret i et banebrydende og unikt hudplejesystem? Ring eller skriv til os, vi bobler af begejstring og vil SÅ gerne have flere COSMIX behandlere.