LCN professionelle negleprodukter

LCN er din ultimative samarbejdspartner indenfor professionel negleteknik. Hos Mona Lisa Cosmetic Supply er vi leveringsdygtige i alt du har brug for indenfor lakker, pleje, UV-lamper og meget andet.

LCNs udvalg af lyshærdende resin-systemer er professionelle produkter til gode priser og en tårnhøj kvalitet, som løbende testes og udvikles, så du som negletekniker hele tiden har det bedste af det bedste at tilbyde dine kunder.

Varer 1-72 af 967

Faldende orden
Side
pr. side

Noget for alle

Mona Lisa Cosmetic Supply har i mange år haft et omfattende samarbejde med LCN om deres negleprodukter til professionelle. Det skyldes ganske enkelt, at vi er vilde med kvaliteten og kan stå inde for de produkter vi sælger! Produktporteføljen er virkelig stor og det gør det let at servicere både små negleklinikker og store klinikker med mange neglekunder.  

Det har været helt centralt for os, at finde en producent, som har en så bred produktportefølje som overhovedet muligt. Det gør det nemt for vores kunder - og for os selv - at samle alle indkøb ét sted. Uanset om det handler om tipper til gelénegle, lækre og blødgørende plejeprodukter, LED lamper, slibehætter eller de allernyeste bud på sæsonens smukkeste farver.

Babyboomer eller pangfarver

Behovene hos kunderne skifter og det er vigtigt altid at kunne levere det, de efterspørger. Ønskerne kan variere rigtig meget og hvor den ene kunde ønsker korte, supernaturlige negle, så er den anden måske interesseret i at gå "all in" på ekstra lange negle med flashy farver, glimmer eller mønstre. LCNs udvalg af produkter betyder, at du kan tage imod alle ønsker med et smil! Lave et fantastisk og professionelt resultat. Og sælge kunden de helt rigtige produkter til at vedligeholde, beskytte og pleje resultatet.

Og kvaliteten er altafgørende indenfor neglefaget. Det er først og fremmest vigtigt, at du kan stole på de produkter du bruger. Resultaterne skal sidde lige i skabet, hver gang og du skal føle dig sikker på, at kunderne oplever den kvalitet og holdbarhed, som du lover dem. Derfor har LCN gjort en dyd ud af et væld af forveredende produkter, så neglene altid er forberedt optinalt til det, du skal lave. Derudover så har LCN en stor mængde produkter, som er lavet til hjemmesalg. Denne type produkter understøtter eller fortsætter det arbejde, du har lavet. Hvis kunden passer godt på sine negle, følger dine råd og bruger produkterne du anbefaler, så får de en fantastisk oplevelse med LCN. Med garanti.