Før og efter produkter

Alt du skal bruge til behandling og pleje af huden før og efter hårfjerning. De er den sikreste vej til optimale resultater. Det er nemlig lettere at fjerne hårene, når huden er klargjort ordentligt. Og kunden får en meget bedre oplevelse, især hvis du laver en behagelig, grundig og plejende efterbehandling. 

26 varer

Faldende orden
pr. side

Godt begyndt, halvt fuldendt

Hos Mona Lisa er vi ret insisterende omkring brugen af velegnede produkter til behandling af huden, før og efter hårfjerning. Det kan virke som en lidt ekstravagant eller overflødig del at bruge tid og produkter på. Men det kan være en øjenåbner at gå fra at undlade grundig hudpleje til at begynbde at forberede huden grundigt til voks eller sugaring.

Når huden er rengjort, peelet og tørret ordentligt af, så bliver processen med hårfjerningen både lettere, hurtigere og mindre smertefuld. 

Forberedelsen og efterbehandlingen er en del, som mage behandlere vælger at prioritere højt. Både fordi resultaterne bliver bedre, men også fordi det skaber merværdi for kunderne, at behandleren tager sig god tid til at behandle huden ordentligt. Desuden er før- og efterbehandlingen som regel meget behagelig og det kan virke som en formildende - og smertenedsættende - omstændighed, at huden bliver strøget og berørt på en afslappende og rar måde.

Hjemmearbejdet har betydning

Uanset om du bruger voks eller laver sugaring, så kan et godt samarbejde med dine kunder gøre dit arbejde nemmere og deres resultater bedre. Mange kunder vil faktisk gerne pleje huden godt derhjemme. Det kræver bare en ordentligt vejledning og de rigtige produkter, som kan gøre processen både nem og fornøjelig. Den største forhindring for vellykket hårfjerning er, i langt de fleste tilfælde, at huden ikke bliver peelet. Selve fremgangsmåden er ikke så vigtig som det, at det rent faktisk bliver gjort. Det kan være med skrubbehandsker, brug af badesalt og bodywash eller med et decideret peelingprodukt. Hvis kunden har tendens til at huden svider, så anbefal en peeling uden salt.