Orange, Mandarin & Wood

Lad dine kunder opleve den ultimative pleje med "Orange, Mandarin & Wood" serien. Dette er luksus og naturlig skønhed, der er skræddersyet til at forvandle hænder og fødder til ren velvære. Hvert produkt er nøje sammensat for at give huden en intensiv behandling.

  • FOOT BUTTER er en rig og nærende fodsmør, der fugter intensivt, reducerer hård hud og efterlader fødderne bløde og velplejede. Den behagelige duft af appelsin, mandarin og træ giver en forfriskende oplevelse.
  • Orange, Mandarin & Wood Vitamin Power Cream er ekstremt nærende og perfekt til krævende hænder. Den bidrager med vitaminer, beskytter mod ydre påvirkninger og bevarer hudens elasticitet. Det er den ultimative håndcreme for dine kunder.
  • Orange Vitamin Nail Shot er en negleolie, der er spækket med vitaminer og antioxidanter. Den nærer intensivt neglepladen og neglebåndene, og giver neglene optimal beskyttelse. Sød og forfriskende appelsinduft følger med.
  • Bi-Phase Elixir er en luksuriøs to-faset serum, der giver huden ny elasticitet og beskytter mod oxidativ stress. Med ingredienser som retinol og naturlige olier, er dette produkt en ægte energigiver til huden.

 

5 varer

Faldende orden
pr. side