Negle

Negle er, sammen med vipper og bryn, nogle af de hurtigste og letteste behandlinger at komme rigtig godt fra start med. Vi arbejder sammen med LCN, fordi de som nogle af de eneste har en ekstremt bred produktportefølje, hvor du vitterligt kan finde næsten ALT til dine neglekunder.

For nogle klinikker og behandlere et negle det eneste fagfelt, de ønsker eller behøver at arbejde med! Negleklinikker har oftest rygende travlt og det er supervigtigt at kunne købe ind til alle typer behandlinger ét sted, hvor sortiment og kvalitet er bedst til prisen.

Vi elsker LCN... De har tænkt på alt. Og mærket er sådan et godt eksempel på, at hvis kvaliteten er suveræn, priserne er gode og resultaterne fylder din bookingkalender, så har man ramt rigtigt.

Varer 1-72 af 829

Faldende orden
Side
pr. side

Velplejede, sunde negle er vigtigt for alle. Også for dem, som foretrækker det naturlige look. Det kan være en supervelplejet naturnegl, en diskret nude farve eller den evige klassiske franske lak, måske med et lille twist i form af en pastel- eller pangfarve.

Kunder som går op i negle og betaler for en neglebehandling, forventer at gå ud af klinikken med et resultat, der lever op til deres drømme. For at det skal kunne lade sig gøre - og for at du kan booke dem ind i din kalender igen om en måneds tid - er de materialer du arbejder med alfa og omega.

LCNs enorme sortiment betyder, at du kun behøver handle ét sted, uanset om du udelukkende arbejder professionelt med negle eller om neglebehandlinger er en del af en klinik, hvor der tilbydes andre ting. Professionelle negle er en uadskillelig del af skønhedsbranchen og langt de fleste klinikker tilbyder neglebehandlinger i et eller andet omfang.

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply leverer vi produkter og grej tilalle typer behandlinger. LCN var et af de første brands til at arbejde med såkaldt UV-lak, der hærder under lamper. Dem finder du HER. Med den rigtige forbehandling og pleje giver UV-lakkerne nogle af de mest holdbare resultater, der kan laves på naturnegle.

Gelé og udstyr til gelénegle er en stor del af LCNs brand. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige produkter til gele negle, som er lette at arbejde med og drøje i brug, så du kan lave mange behandlinger udfra ét køb.

LCN har desuden udviklet Fusion Poly-Acryl Gel, som kombinerer styrken fra akryl med fleksibiliteten fra gelé. Fusion er meget let at arbejde med og har en masse andre fordele - se mere HER.

LCN har en meget stort udvalg af negleprodukter til hjemmesalg. Alle produkterne egner sig også rigtig godt til klassiske manicurer, hvor håndpleje og neglepleje spiller en vigtig rolle. Det er vigtigt at krydre tilblivelsen af virkelig flotte negle med "det lille ekstra", evt. i form af en kort håndmassage. Vi fører forskellige produkter til massage af hænder og fødder, som alle kan sælges med hjem, så kunden kan opleve både duften, følelsen og effekten derhjemme efter endt behandling.

Uanset om du skal lægge et enkelt lag klar lak efter en velvære-manicure, eller om du skal skabe kreative og iøjnefaldende resultater, så er kvaliteten af dit grej og dine produkter altafgørende. Produkterne skal understøtte din faglighed og ekspertise og levere smukke resultater, som du kan tage en ordentlig pris for. 

Mona Lisa Cosmetic Supply tilbyder neglekurser, både hvis du starter fra bunden eller hvis der er noget, du trænger til at få frisket op. Fagligheden og vores ekspertise er voldsomt vigtig, mere end nogensinde nu, hvor der popper neglebarer op alle vegne. 

Hvis du arbejder professionelt med negle og har brug for sparring, så ring eller skriv til os! Vi vil altid gerne tage en snak om dit fag, så du er sikker på at tilbyder dine kunder det bedste. Vi er her for dig!