ABENA

ABENA® er en dansk, familieejet produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Aabenraa. Vores samarbejde med ABENA® giver så god mening, fordi virksomheden er blandt verdens bedste, når det kommer til hygiejneartikler til professionelle af en kvalitet, som de - og vi - er stolte af.

24 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitet i hverdagen

 

Virksomheden arbejder udfra principper om tillid, retfærdighed og samarbejde og de har stor national og international betydning. 

De udmærker sig ved at lave produkter af høj standard til gode priser, som afspejler kvaliteten. De arbejder hele tiden for at blive mere bæredygtige i deres produktion og donerer årligt en del af overskuddet til en stor og velrenommeret organisation. 

ABENA® leverer hygiejneprodukter af høj, dansk kvalitet til 90 lande over hele verden. Det gør arbejdet i skønhedsbranchen nemmere, mere hygiejnisk og mere sikkert for dig og dine kunder. Der findes efterhånden ingen klinikker, saloner eller spas, som ikke har udstyret til at lave behandlinger af enormt høj hygiejnisk standard. Covid-19 pandemien har lært os, at det er en rigtig god idé at være ordentligt forberedt. Og at det er bedre at være ekstra forsigtig, når det glæder vores egen og kundernes hygiejne og sikkerhed. 

Det sender et seriøst og professionelt signal, at du har dine kunders sundhed og tryghed for øje. Og det er rart af have muligheden for at tilvælge eller fravælge eksempelvis handsker, hvis du har en kunde på briksen, som enten foretrækker at du undlader handsker - eller som er immunkompromitteret og derfor har brug for ekstra beskyttelse.

 

Hygiejnen i højsædet

Vi er efterhånden alle sammen med på, at man kommer rigtig langt med at opføre sig fornuftigt og sørge for at vaske hænder hyppigt. Men vi er også blevet klogere på, at midler med desinficerende egenskaber kan være et nyttigt og vigtigt supplement i dagligdagen, især når vi har ansvar for andres sundhed og sikkerhed. 

Rutiner gør alting lettere og det er en hjælp i en hverdag på arbejdet, hvor behandlinger, kunder og opgaver står i kø. Vi har vænnet os til at der står flasker med håndsprit alle steder, og selv Covid-19 er kommet lidt på afstand, så er der faktisk rigtig fin mening i at holde fast i nogle af de gode takter fra perioden, hvor smitte fyldte meget for os alle. 

Gør hverdagen let, tryg og sikker i din klinik ved altid at have håndsprit til rådighed. Den kan jo hældes om i en flaske, du selv synes er fin at have stående. Og så er det en god vane at spritte håndtag, telefon, tastatur, vandhane og andre ting af, som du eller kunderne tit har berøring med. Nu er det måske ikke længere så meget corona, vi bakser med, men virus og bakterier i alle mulige andre afskygninger, som kan give dig eller dine kunder irriterende sygedage.