Combinal

En fremragende klassiker, der aldrig skuffer! Solide produkter, lang holdbarhed, stabile farver, der kan mixes på kryds og tværs.

Produkterne kan bruges på både bryn og vipper, svier minimalt og kan bruges af kontaktlinsebrugere.

25 varer

Faldende orden
  1. Combinal, Lys Brun 15 ml.
    Combinal, Lys Brun 15 ml.
    110041LB
    Tilbudspris 30,00 kr. ekskl. moms Regulær pris 50,00 kr. ekskl. moms
    Du skal være logget ind for at handle på shoppen
pr. side

Farve til bryn og vipper

Produkter af høj kvalitet, med superflotte og holdbare resultater, går aldrig af mode. Det er den type produkter, som både fagfolk og deres kunder vender tilbage til igen og igen. Produkter, som bliver en del af branchens og klinikkernes DNA.

COMBINAL er et historisk skønhedsbrand, med en lang og interessant forhistorie. Brandet kan føres helt tilbage til 1947. I årene efter krigen var behovet for nytænkning og innovation enormt. Folk var meget opfindsomme og kreative i deres tilgang til nye løsninger på alle typer problemer. 

Selvom de var belastet af de økonomiske begrænsninger i slutningen af ​​1940'erne, søgte østrigske kvinder stadig behandlinger til overkommelige priser for at se godt ud og føle sig godt tilpas.

Starten på COMBINAL

COMBINAL-farverne kom til verden, fordi folk ønskede at farve pelskraverne på deres frakker! Pelsen var grå og prisbillig, den stammede fra kaniner, som var den eneste type pels man kunne skaffe på det tidspunkt. Men folk ønskede at farve pelsen sort, så den fremstod mere eksklusiv. Kemikerne Dr. Pauli og Dr. Olbrich tog chancen udviklede en permanent farve til naturlige hår, og den første COMBINAL formulering var født. I løbet af de næste årtier blev formuleringen transformeret og perfektioneret af Dr. Temt for at imødekomme nutidens behov for high-end toning af vipper og bryn. Siden da har det været COMBINALs ambition at lave den bedste frave til bryn og vipper.

Alt du har brug for

Start eventuelt ud med at anskaffe vores populære Start Kit, så er du øjeblikkeligt klar til et væld af behandlinger. Produkterne er nemme og intuitive at anvende og kræver kun ganske lidt øvelse.

Du kan også vælge specifikke farver eller produkter til dine behov. Det kan f.eks. være vippeblade, der skåner huden under øjenen og forhindrer afsmitning på huden, når du farver øjenvipper. Eller en beskyttende øjencreme, der plejer huden rundt om bryn og vipper mens du farver. Den er fugtgivende og plejende og kan bruges som øjenmaske under en vippebladene, mens du farver.

Du kan købe farverne enkeltvis eller som kit, hvor der medfølger en lille skål til at blande farven, en 5 % oxidant (fremkaldervæske) og en lille pensel, perfekt til påføring af farve på både bryn og vipper.