Balsan fodpleje

BALSAN er et revolutionerende system, som gør behandlingen af hård hud MEGET lettere. Både for dig som behandler og for dine kunder. Systemet er superenkelt. Du nedsætter arbejdsmængde i hver fodbehandling og du kan sælge dine kunder et innovativt og gennemtænkt produkt, som lader dem pleje fødderne hjemme mellem deres behandlinger. Vi er vildt begejstrede for det!

15 varer

Faldende orden
pr. side

Den letteste måde at fjerne hård hud!

BALSANs produkter er den perfekte kombination af muligheden for både professionel pleje og hjemmepleje. Rigtig mange kunder vil gerne selv gøre noget i forhold til at vedligeholde og forlænge resultatet af deres klinikbehandlinger. BALSAN lægger op til at du laver en behandling på kunden, som så bliver introduceret til systemet og derefter køber et sæt produkter med hjem til at vedligeholde resultatet.

Det er ikke nødvendigt at få en grundig instruktion, for systemet kunne ikke være mere enkelt. Men det kan være et godt og meget overbevisende salgsargument, at kunden har set med egne øjne, hvor godt produkterne rent faktisk virker. Hvis du ved at kunden har besvær med hård hud på fødderne, så er BALSAN et fuldstændig oplagt produkt til dem. Det er mildt og skånsomt og kan bruges af alle, også diabetikere. Det kræver stort set ingen indsats og først og fremmest slipper folk for lange, opblødende fodbade og lang tid med et sliberedskab.

Skån huden og få langt bedre resultater

BALSAN har desuden den fordel, at fjernelsen af den hårde hud ikke generer den underliggende hud på samme måde som en fil gør. Den mekaniske filning fjerner den hårde hud i første omgang, ja. Men provokationen af huden vil uvægerligt opretholde den underliggende hud incitament til at beskytte sig! Og dermed danne mere hård hud. Det kan starte en ond cirkel af hård hud og filning/slibning, mere hård hud og mere filning/slibning osv.

Med BALSAN undgår du og kunden fuldstændig denne dynamik. Huden under den hårde, tørre og døde hud påvirkes ikke og presses derfor ikke til at lave mere hård, beskyttende hud. Det er naturligvis altid en rigtig god idé at tale med kunderne om den underliggende årsag til dannelsen af hård hud. Måske er der nogle vaner eller rutiner, som man med fordel kan kigge på eller lave om.

Behandling og hjemmepleje

BALSANs centrale produkt er en tyndtflydende, vandlignende lotion, som skal trække på stederne med hård hud i 10-20 minutter. Det gøres ved at gennemvæde tynde lag vat, som derefter lægges på de påvirkede områder. Væsken er stærkt alkalisk og opløser den hårde hud let og fuldstændig smertefrit, hvorefter den skrabes af med en uskarp skalpel.

Produktet, samt de efterfølgende plejeprodukter, er velegnede til både klinikbrug og hjemmesalg. Og en ekstra stor fordel er, at kunden undgår den meget lidt flatterende afskalningsproces, som andre produkter til hård hud medfører. Med BALSAN er fødderne fine med det samme!

BALSAN har lavet produkter i store størrelser til klinik og mindre produkter, smart sat sammen i sæt, til salg til hjemmebrug. Sættene indeholder alt, som kunden skal bruge for at lave et superfint resultat derhjemme i fred og ro. Og til en virkelig god pris. Et BALSAN sæt indeholder produkt til mange behandlinger af hård hud, så prisen pr. hjemmebehandling bliver meget fordelagtig!