PANDHY’S™ SugarEase

 

SugarEase er en sukkerbaseret, stripsløs hårfjerningsformel, der kombinerer sukkerets blide og effektive hårfjerning med det enkle og simple fra voksen. Kom igang med sugaring på ingen tid - SugarEase kræver ikke noget kursus, hverken for at købe eller behandle!

9 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er SugarEase?

Pandhy's™ SugarEase Sucromer Depilerings sukkerfilm er resultatet af innovation og udvikling hos Pandhy's. De ønskede at lave et produkt, som kunne placeres et sted mellem sukker og voks. Og et produkt, som er ekstremt let at gå til. Sugaring med sukkerpasta kræver et kursus og en vis mængde træning, for at teknikken bliver helt perfekt. SugarEase er lige til at gå til! SugarEase sukkerfilmen er et naturligt materiale, der hovedsageligt består af sukkermolekyler, polymerer og duftende citrongræsolie. Den er i stand til at trænge ned i hårfolliklen, er ekstremt fleksibel, klistrer ikke til levende hudceller, er effektiv mod ret korte hår, og fjerner dem naturligvis i groretningen.

Sådan bruger du SugarEase

SugarEase opvarmes til en behagelig temperatur, som er tilstrækkeligt høj til at produktet kan påføres i et supertyndt lag. huden afrenses og forberedes optimalt med de egnede produkter fra PANDHY's™. Derefter lægges SugarEase på med spatal mod hårets groretning, afkøler kortvarigt, hvorefter den trækkes af i hårets groretning. Der afsluttes med den tilhørende ACV OleoGel, som er den optimale efterbehandling. Både takket være de hudplejende og blødgørende ingredienser og fordi olieindholdet i OleoGel gør det muligt let at fjerne eventuelle rester af SugarEase på huden. Resultatet er en silkeblød, velnæret hud med en skinnende glød.

PANDHY's™ SugarEase er til alle og til alle hår og hudtyper! Den er perfekt fra top til tå, effektiv på alle hud- og hårtyper og fjerne selv de korteste og groveste hår.

Kom let igang med SugarEase startsæt

PANDHY's™ har gjort det nemt at komme igang. De har designet et lille startsæt, som indeholder alt det du skal bruge for at prøve teknikken af. PANDHY's™ gør altid en kæmpedyd ud af, at for- og efterarbejdet SKAL være i orden, for at resultaterne bliver bedst mulige. Det er et spørgsmål om vane og rutine, for når først forarbejdet er gjort ordentligt, så bliver arbejdet meget nemmere og resultatet bliver meget bedre. Så prøv at gøre for- og efterarbejdet så behageligt som muligt, både for dig og dine kunder. Vi opfordrer faktisk til, at du tager lidt mere for dine behandlinger, så du kan sætte god tid af til at gøre hårfjerning til en behandling, som folk glæder sig til!