LCN

LCN blev etableret i 1985 og producerede som de første i Europa UV-hærdende neglelakker af professionel kvalitet. Sidenhen har brandet vokset sig stort og deres produkter sælges verden over.

Nu har LCN også bevæget sig ind på hudplejemarkedet med enkle og effektive produkter til kvalitetsbevidste kunder. Lækre klinikprodukter, effektive apparater til soft plasma og needling og en skøn hudplejeserie til både behandling og salg. Du finder det hele her!

27 varer

Faldende orden
pr. side

Alt til negleklinikker

Hos Mona Lisa Cosmetic er vi supererfarne i at samarbejde med alle typer negleklinikker. Nogle professionelle negleklinikker er meget små og har udelukkende design af negle som speciale. Andre negleklinikker er større og tager flere og flere tillægsbehandlinger ind. Det kan være manicure, pedicure, fodbehandlinger, massage, paraffinbehandlinger osv. Vi bestræber os på at have et stort og omfattende sortiment, så du altid kan fnde præcis de produkter som giver mening i din virksomhed. Det gør det lettere for dig at bestille varer, da du kun skal handle ét sted.

LCN dækker alle behov

LCN har eksisteret i over 30 år og har specialiseret sig indenfor det, der med et langt ord kaldes "neglemodellering". En del kunder er til det naturlige look og ønsker bare en plejende og forskønnende behandling, hvor naturneglen måske får et enkelt lag lak eller nogle plejende produkter.

Men størstedelen af neglekunderne ønsker at der skal "ske noget". Negletrends kommer i bølger og lige nu er de lange negle stadig meget populære. Vi har alle slags tipper, opbygningsprodukter, geléer, grej og farver, så du har mulighed for at levere lige præcis de designs, som dine kunder efterspørger. 

LCN laver både produkter til professioenlle negleteknikere og til private, som gerne vil lave velplejede, flotte eller opsigtvækkende negle derhjemme. En betydelig del af et vellykket resultat er, at forarbejdet er gjort ordentligt. Vores sortiment gør det let for både professionelle og private at lave den perfekte base for et vellykket, smukt og ikke mindst holdbart resultat.

Efter vores erfaring er holdbarheden en vigtig del for kunderne. Uanset om det er negle du har lavet eller om det er en lakering de selv har stået for hjemme. Det kan kræve lidt ekstra forklaring at få kunden til at forstå, vhordan man skal behandle neglene INDEN behandlingen og hvordan man skal behandle neglene EFTER behandlingen, så resultatet rent faktisk får mulighed for at holde! Det er de færreste negle, der kan holde til bilvask eller havearbejde uden handsker, uden at lide en eller anden form for skade. Den information tænker vi branchefolk siger sig selv, men det er aldrig nogen skade til, at minde dine kunder om, at selv kunstige negle kræver en vis opmærksomhed og omsorg for ikke at blive beskadiget.

Din viden og vejledning sælger!

Det er en rigtig god idé at sætte tid af til at snakke med sine kunder og dele al den viden du har om negle og neglepleje. Der er mange misforståelser om, hvordan negle skal behandles, hvad de kan holde til og hvordan man passer dem bedst. Problemer som neglesvamp, skrøbelige og tynde negle, flossede negle, tørre neglebånd eller negle, der bliver misfarvede er noget som fylder meget hos folk. Brug din ekspertise, få læst op på ny viden om neglene og del gavmildt ud af, hvad du ved. Din viden skaber tillid og dén tillid er vigtig for en sund forretning.

Der er efterhånden rigtig mange, der tilbyder diverse neglebehandlinger af meget svingende kvalitet. Vær tydelig omkring hvad du kan og hvorfor dine priser er, som de er. Du er selv medvirkende til at skabe værdi i dit fag, så sørg for at give dine kunder en god fornemmelse af, at du er professionel til fingerspidserne - og pengene værd.

En rigtig god idé er, at holde dine priser på et fornuftigt niveau, hvor du er sikret en fornuftig løn. Det kan være fristende at lokke kunder til ved at sænke dine priser, men det kan give bagslag. Overvej, om ikke det er bedre at sætte priserne tilstrækkeligt højt - og så bruge den fornuftige pris til at gøre plads til små ekstra værdiskabende lækkerier. F.eks. et par minutters håndmassage, en luksusprøve på en god creme (vi sælger både produkter i store størrelser og små bøtter til vareprøver) eller en gratis lak. Vi har næsten altid ekstra billige lakker i vores Outlet, så du kan give en flot gave, næsten uden omkostning for dig.