De bedste brynfarver og vippefarver!

Fra naturlig til ekstravagant!

Skræddersyet vippe- og brynstyling, der fuldender ethvert look. Smukke, markerede vipper og bryn i op til 6 uger. Perfekt, hvis du vil spare tid om morgenen eller se frisk og veloplagt ud på en badeferie, i både sol og vand.

Smitter ikke af, garanteret vandfast. Svier ikke, egnet til kontaktlinsebrugere.

27 varer

Faldende orden
pr. side

REFECTOCIL har været synonym med exceptionelt god og holdbar farve af vipper og bryn i mange år. Alt til farvning og pleje af smukke, definerede og iøjnefaldende bryn og vipper. Firmaet bag hedder GW Cosmetics og har rødder 90 år tilbage, som en markant medspiller på det europæiske skønhedsmarked. Refectocil forhandles over hele verden og med god grund.

Udvalget af farver gør det muligt at skræddersy farvning af vipper, bryn og skæg fuldstændig, så du altid kan finde en farve der er helt perfekt til din kunde. Sortimentet gør det muligt at lave fuldstændigt naturtro og harmoniske bryn og vipper. Eller gøre noget vildt og dristigt og arbejde med kontraster og supermarkante statement farver.

To typer farvesystem

REFECTOCIL har lavet to forskellige farvesystemer, et klassisk og et der hedder Sensitive. Serierne adskiller sig ved, at man i Sensitive serien har taget ekstra meget hensyn til kunder med meget sart og følsom hud. Det er betydet, at seriens produkter fungerer anderledes end de klassiske produkter. 

Det klassiske system er enkelt. Man vælger den - eller de - farver, man ønsker at farve hårene med. Sortimentet er stor og farverne er udvalgt, så man kan lave alverdens kombinationer. Lige fra helt blonde lysnede bryn, til kulsorte vipper. Sortimentet indeholder den klassiske blåsorte, som er den mest brugte til øjenvipper og også en helt blå og en klar rød. Disse kan bruges til at tone eksenpelvis en brun, sort eller grå med, men de kan også bruges enkeltevis og give nogle yderst opsigtsvækkende resultater!

Sådan gør du

Farven måles af i en lille blandingsskål, hvorefter oxidanten tilsættes. Alle produkter kommer med en udførlig vejledning, så det er let at finde ud af, hvor meget produkt der skal bruges. Oxidanten, som også kaldes beize, er på 3 % (brintoverilte) og virker som en fremkaldervæske på farvecremen. Det betyder, at den farvede creme først laver et ægte permanent resultat, når den er blandet med oxidant 3 %. Oxidanten fås enten i flydende form eller som creme, så dit valg afhænger af den konsistens du bedst kan lide arbejde med. 

Når farve og oxidant er blandet sammen, kan massen give en permanent farvning af bryn, vipper eller skæg. Trækketiden vil variere fra kunde til kunde, så kig eventuelt til hårene under farven efter nogle minutter og prøv dig frem. Nogle hårtyper tager meget hurtigt ved farven og skal trække ganske kort, men de fleste får optimale resulteter ved fuld trækketid, som er 10 minutter.

Undgå overskudfarve i huden

Farven kan godt sætte sig i huden og skabe en farvet skygge, kaldet overskudsfarve. Dette kan delvist undgås ved at man A: bruger beskyttelsescreme rundt om brynene og lægger vippeblade under øjnenen og beskyttelsescreme på øjenlåget. Og B: at huden så vidt muligt er grundigt renset af og eksfolieret. Øjenbryn med mange døde hudceller på huden under hårene vil tage imod mere overskudsfarve end hud, som er eksfolieret. Enten med en vaskeklud eller en kemisk eller mekanisk peeling. Hvis der sidder meget overskudsfarve i huden kan du bruge en Tint Remover, som findes både til den almindelige serie og til Sensitive serien.

Sensitive serien

SENSITIVE serien fungerer på en lidt anden måde. Her lægger man først farven på og fjerner dem igen efter en trækketid på ca. 2-3 minutter. Derefter fjernes farven UDEN brug af vand, dvs. med en tør vatpind og rondel. Derefter skal der påføres Developer Gel, som kun skal trække 1 minut. Herefter fjernes den med en fugtig vatrondel og farven er udviklet. Hvis kunden ønsker mere intense resultater, kan farven trække i op til 8 minutter, og Developer Gel i op til 4 minutter. NB: De to produkter skal altså ikke blandes sammen i en skål, ligesom den klassiske serie, men er et system med to separate trin. 

SENSITIVE serien er lavet til dig og de kunder, som efterspørger et mere naturligt alternativ til klassiske farveprodukter. SENSITIVE serien er lavet uden unødig kemi, bl.a. uden brintoverilte og er den første bryn- og vipperfarve, som er plantebaseret. Det betyder ikke at de klassiek farver er et problem, men nogle kunder trives rigtig godt med de naturbaserede produkter og er glade for resultaterne. Hvis begge typer produkter bruges korrekt er der ingen sundhedsskadelige risici ved nogen af dem, men en del kunder kan godt lide tanken om, at der er ekstra fokus på miljø og natur.