Makeup

Lille og eksklusiv makeup-serie fra LCN er højt kvalitet fremstillet i Tyskland og Italien. Serien kombinerer høj kvalitet med elegant indpakning og tidløst design.


PANDHY’S™ laver mineralmakeup med fokus på god kvalitet, naturtro farver, smukke effekter og god holdbarhed. Mineralfoundation kan bruges af alle hudtyper.

Begge brands fokuserer på både høj kvalitet og let påføring - du kan bruge produkterne professionelt OG sælge dem med hjem.

Varer 1-72 af 202

Faldende orden
Side
pr. side

Fuldend din klinik

De fleste klinikker vi arbejder sammen med vælger at have et udvalg af makeup. Det er der flere grunde til. For det første, så kan det være en rigtig fin afslutning på mange behandlinger at påføre et strejf eller to af en let makeup, så kunden føler sig supergodt tilpas, når hun går ud af døren.

For det andet, så er det rart at have muligheden for at tilbyde at lægge makeup, enten som afslutning på en behandling eller som et professionelt tilbud til folk, der skal til fest og gerne vil have at makeuppen skal være fuldendt.

Og for det tredje, så er der en gruppe kunder, som godt kan lide ekspertisen og trygheden ved at købe deres makeupprodukter hos den samme person, som varetager deres hudpleje. 

Vores to makeupbrands LCN og PANDHY’S™ gør det muligt at sammensætte et udvalg af makeupprodukter, som passer til enhver klinik. Og som altid, så er der ikke noget minimumskøb. Det vil sige, at du aldrig bliver nødt til at købe mere end du ved, du kan få brugt eller solgt.

Makeup for alle

Makeup udfylder meget forskellige funktioner i vores liv. For nogen er det ene legeplads, et redskab til at prøve nye ting, have det sjovt og skabe opmærksomhed. For andre er diskretion og naturlighed det vigtigste og makeuppen skal egentlig bare understøtte og forbedre det naturlige look. Andre igen skænker aldrig makeup en tanke, ejer intet af det og interesserer sig ikke for det. Du kan møde alle typer i din klinik. Nogle har et lidt afmålt forhold til makeup og tror stadig, at det drejer sig om tyk foundation, dryssende øjenskygger i markante farver og rouge, der giver klovnekinder.

Faktum er, at alle - hvis de ønsker det - kan komme igang med at bruge makeup udfra devisen "lidt, men godt". Et af vores yndlingsprodukter er de superalsidige mineralfoundations i pudderform fra Pandhy's. De har en masse fordele, som gør dem til ret fantastiske allround produkter. De kan blandes i alle typer creme eller lotion og gøres mere eller mindre dækkende, afhængig af blandingsforholdet. På den måde får kunden faktisk pudder, foundation og concealer i ét og samme produkt. De kan fungere matterende på fedtet hud med tendens til at skinne og de er gode som base på øjenlågene, så skygger og liner holder bedre. Desuden er mineralmakeup i det hele taget godt for folk, der godt kan lide det diskrete look, fordi de er så oplagte at bygge op. 

 

God base, flot resultat

Både LCN og Pandhy's laver makeup af virkelig god kvalitet og det er et rigtig godt udgangspunkt for at lykkes med makeuppen. Desuden er det klogt at have noget godt grej, som gør det lettere at lægge makeuppen på og arbejde den godt ind i huden, så resultatet ser naturligt ud. En godt udtonet og usynlig kant er vigtig med foundation, concealer og øjenskygge, men absolut ikke heldigt, når vi eksempelvis snakker læbestift eller winged eyeliner. Derfor er pensler og svampe, som ligger godt i hånden, ikke fælder og har den rigtige og nødvendige fasthed stor betydning for det endelige resultat. Og så skal grejet kunne holde til at blive rengjort grundigt og tit!

Ydermere er der al mulig grund til at være opmærksom på den base, hvor makeuppen skal ligge. Det vil sige hudens overflade og den måde den er klargjort på. Hvis du eksempelvis oplever, at en foundation "fnulrer" af, så kan det skyldes at din underliggende creme er oliebaseret, men din foundation er vandbaseret. Desuden vil makeup altid lægge sig mindre flot på hud, som mangler fugt og næring. Jo mere veltilfreds, blød og smidig huden er, jo flottere vil makeuppen ligge.

Betyder det så, at det er farvel til øjenskygge, når rynkerne begynder at indfinde sig. Absolut NEJ! Det bliver bare ekstra vigtigt at forberede huden godt, lægge et tyndt lag absorberende pudder under og gøre sig umange med udtoningen. Er rynkede øjenlåg et farvel til skinnende øjenskygger? Igen NEJ! Brug det, der gør dig glad.