BALLET

Vidste du, at Ballet nåle sælges i over 30 lande og er den mest solgte epileringsnål.
Vi er overbeviste om, at når du først prøver Ballet nåle, vil du ikke bruge andre nåle.
Alle Ballet nåle har en spids, der er mikropoleret til en spejllignende finish, der giver let adgang til folliklen og giver dig den kontrol, du har brug for når du arbejder.

16 varer

Faldende orden
pr. side

Ballet er bedst

Ballet Technologies har været førende på markedet for sterile engangselektrolysenåle i 30 år, og brandet fortsætter med at perfektionere og tilpasse deres produkter til kravene fra epilerings-behandlere over hele verden. Deres historie med kvalitet og præcisionsteknik har ført til nåle, der har ideel fleksibilitet til perfekte indføringer.

Alle Ballet-nåle har en spids, der er mikropoleret til en spejllignende finish. Epilering er ekstremt præcisionsarbejde og Ballet har sat en ære i at skabe nåle, som muliggør nøjagtighed og total kontrol i alle processerne.

Dine kunder vil sætte pris på forskellen under og efter behandlinger. Sammenlign Ballet direkte med andre nåle og spørg dine kunder om deres mening. 

Kort om epilering

I modsætning til barbering, voksning og pincet – som alle kun er rettet mod den synlige del af håret og ikke påvirker hårsækkens genvækst – forekommer effektive elektrolysebehandlinger i bunden af ​​håret. Det betyder, at et voksende hår fjernet med elektrolyse aldrig vil vokse ud igen. Laser er en anden almindelig hårfjerningsmulighed, men der kan være udfordringer i forhold til holdbarheden af resultatet. Hvor laseren kommer til kort på pigmenteret hud og lyse hår, vil effektiviteten af ​​epilering med elektrolyse forblive konsekvent. Elektrolyse kan også udføres sikkert på mere intime områder såsom omkring øjnene og lysken.

Ballet udviklede en række forskellige elektrolysenåle for at passe til behovene hos forskellige klienter med forskellig følsomhed. De forskellige typer inkluderer nåle i rustfrit stål, som har en lidt lavere pris pga. billigere materiale, guldnåle til kunder med allergi eller overfølsomhed overfor rustfrit stål og isolerede nåle for større komfort og mindre sårdannelse.