Klinikudstyr

Indretningen af din klinik er vigtig! Både for at skabe et hyggeligt og professionelt milljø, som dine kunder befinder sig godt i. Og for at skabe en velfungerende arbejdsplads til dig, som er indrettet præcis efter dine ønsker og behov.

Skab et spændende og indbydende miljø i din klinik med fine professionelle displays, hvor varerne tager sig ekstra godt ud.

Her finder du også luplamper, håndklædevarmere, udstyr til hotstone massage mm.

37 varer

Faldende orden
pr. side

Din klinik, din stil

Det rigtige grej gør hverdagen lettere og arbejdet sjovere. Indretningen af din klinik er i virkeligheden dybt personlig og et godt billede af, hvem du er som professionel. Nogle foretrækker en superenkel æstetik med et minimalistisk og klinisk udtryk, andre kan godt lide en mere hyggelig og hjemlig stemning. Ofte hænger det æstetiske også sammen med hvordan du arbejder, hvilke behandlinger du tilbyder og hvilke typer produkter du foretrækker.

Det er klart, at en klinik let kan blive overfyldt, hvis den fyldes med en hel masse ting, som måske kun bruges sjældent. Eller måske er man blevet fristet af noget, som så spændende eller opsigtsvækkende ud, men som man aldrig rigtig er blevet glad for eller er kommet i gang med at bruge.

I sådanne tilfælde er det en god idé at gennemgå arbejdspladsen og rydde ud i ting, som ikke gør hverdagen lettere, sjovere eller mere indbringende.

Hvad har DU brug for

De fleste ønsker sig en kombination af klinikudstyr, som er både smukt at kigge på, stemningsskabende og praktisk. En klinik er først og fremmest en arbejdsplads, dernæst en repræsentation af dig og din virksomhed. Ting som gode luplamper, ordentlige varmere til sukker og voks og smukke displays til varer til hjemmesalg er essentielle i det professionelle udtryk.

Hos Mona Lisa er vi gode til at rådgive om, hvilke produkter, der sælger bedst og hvilke produkter og elementer til klinikindretning, som flest kunder er glade for og køber igen og igen. Vi bestræber os på at have et sortiment, der dækker de flestes behov. Og vi har altid et overvejende fokus på udstyr, der har funktionalitet i centrum. Det vil sige produkter, som bruges aktivt i dine behandlinger. Det er f.eks. chips til nanoneedling, varmere til voksrefiller og gode lamper