Voksprodukter

Voks er et af de allermest klassiske og velkendte produkter til alle typer hårfjerning. Vi har i årevis samarbejdet med italienske Xanitalia, som har en bred produktportefølje med et væld af supergode voksprodukter til lave priser.

Desuden er de fantastiske til at lave supplerende produkter til efterbehandling, så du kan lave gennemført professionelle behandlinger, der får kunderne til at vende tilbage igen og igen.

Læs mere nederst på siden!

 

25 varer

Faldende orden
pr. side

Voks er det produkt de fleste forbinder med klassisk hårfjerning. Det findes og bruges på et væld af klinikker, saloner og skoler over hele Danmark og med god grund. Professionelle oksprodukter er billige, udvalget er stort og det er relativt let at lære de forskellige voksteknikker, så man hurtigt kan begynde at lave behandlinger og have en indtjening.

Vores samarbejde med Xanitalia betyder, at vi har en mængde veltænkte, alsidige og gennemprøvede professionelle voksprodukter på hylderne, som kan opfylde alle typer behov i alle typer klinikker. Voks fåes i forskellige typer og farver, med forskellige dufte og med forskellige egenskaber som retter sig mod forskellige hudtyper og områder på kroppen. 

Udover vores populære vokspatroner, som bruges i en refill-voksvarmer, sælger vi selvfølgelig også klassisk hard wax, som vi anbefaler til bikinilinje, armhuler og ansigt. Desuden har vi såkaldt soft wax i hhv. 400 og 800 ml. dåse, som fjernes med strips.

Mange professionelle har en bestemt type voks, de bedst kan lide at arbejde med. Ofte handler det om den slags, man er "flasket op med" fra sine uddannelser, men det kan også dreje sig om produkter man er stødt på i sit arbejdsliv eller på messer. Nogle behandlere ender med at forelske sig i hårfjerning med sugaring, en type produkt og teknik, som har visse ting til fælles med voks - men som ellers adskiller sig meget. Sukker og sugaring kan du læse mere om her og her.

Hvis du er glad for letheden ved voks, men kunne tænke dig at prøve et produkt, hvor skånsomhed og hudpleje inkorporeres i hårfjerninsprocessen, så er vores SugarEase måske noget for dig! SugarEase kombinerer letheden fra voks med de hudplejende og nænsomme elementer fra sukkeret, som efterlader huden hårfri og silkeblød. Bliv klogere på SugarEase her

Men voks er stadig det mest udbredte produkt til hårfjerning i Danmark og det, som mange kunder kender bedst. Vi har valgt at have en bred vifte af professionelle voksprodukter, så det er let at sammensætte de produkter, der gør det muligt at lave de behandlinger, som efterspørges mest i den enkelte klinik.

Der er også altid god grund til at have det rigtige grej klart, lige fra lejepapir til handsker, pincetter og produkter til at forberede huden inden voksbehandling og give den korrekte efterpleje efter hårfjerning. Vi har stor erfaring med klinikkers behov og vi har sørget for at have rigeligt at vælge imellem, når man skal beslutte hvilke voksprodukter, der skal købes hjem. Vi har inddelt vores voksprodukter i to kategorier, en til strips wax og en til hard wax. Det gør det let at få de rigtige produkter lagt i kurven.

Xanitalia har specialiseret sig i gode, drøje og velfungerende produkter til brug før og efter voksbehandling. Det er din garanti for, at produkterne arbejder perfekt sammen med de professionelle voksprodukter. Forberedelse og den rette efterpleje er supervigtige elementer i en perfekt voksbehandling, der sikrer, at dine kunder vender tilbage.