SOLINGEN

"Hvem har snuppet min pincet??"

Kender I det? Man skal til at finpudse et par flotte, nyfarvede bryn - og så kan man ikke finde sin pincet...

Det er nok en klassiker. Både at mangle en pincet og at have dem alle vegne, fordi man ikke må mangle en, når det gælder! Så hellere have et par stykker i hver kabine, én bag disken, én i skuffen og én i hver lomme på kitlen.

 

3 varer

Faldende orden
pr. side

En bestseller i lommen

Vores pincetter er nogle af de varer, vi sender allerflest afsted af og med glimrende grund. Gode pincetter er fuldstændig uundværlige, næsten uanset hvilken specialiering man har indenfor skønhed og hudpleje.

Vi har arbejdet sammen med Solingen i månge år, fordi de laver noget af det bedste værktøj man overhovedet kan skaffe. Virksomheden har eksisteret i rigtig mange år og har efterhånden er meget bred produktportefølje, hvor man kan finde stort set hvad som helst.  Virksomheden har historie i Solingen i Tyskland helt tilbage til 1940'rne, men har arbejdet med professionelt udstår i stål under det nuværende navn RSG Solingen siden 1978.

Ergonomi og brugervenlighed

Solingen drives af en familie af ingeniører, så funktionalitet og erfaring er de to højeste prioriteter. Det er altid vigtigst, at produktet er perfektioneret ift. hvad dets anvendelse er. 

Pincetterne er lavet af kirurgisk stål, de har en helt ekstremt slidstyrke og kan holde et helt liv, hvis man passer godt på dem.

Udformningen af pincetterne er lavet, så de er ergonomisk optimale. Det betyder, at du får det bedst mulige greb om pincetten. Arbejde med pincet kræver koncentration, da det ofte er småbitte hår der fjernes med meget små bevægelser. Derfor er det ekstra vigtigt, at de pincetter du køber hos os gør arbejdet så let som muligt. 

Saksen - en uundværlig makker

Vores saks fra Solingen er designet specielt til at klippe små hår tæt på huden. Den er særligt anvendelig til klipning eller studsning af lange brynhår, men kan også bruges til trimning af øre- eller næsehår, hvilket kan lette processen med den efterfølgende sukker- eller voksbehandling.