PMU tilbehør og bedøvelse

Her finder du vores udvalg af alt det tilbehør, som er nødvendigt for at arbejde med permanent makeup. Vi har udvalgt produkter, som vi også selv bruger og som vi kan stå 100 % inde for. Er du i tvivl om, hvad du skal bruge eller vælge, så ring eller skriv til os. Vi hjælper og guider gerne!

27 varer

Faldende orden
pr. side

Det er vigtigt at have alt det rigtige udstyr, når man skal lave permanent makeup. Årsagen ligger eksplicit i ordet, "permanent". Det er en tillidssag at lave permanente ændringer i folks ansigt og derfor er det uhyre vigtigt at gå så professionelt som overhovedet muligt til værks.

En del af produkterne i denne kategori er de uundværlige øvemåtter. De er nødvendige både i løbet af uddannelsen og til at afprøve nye teknikker efterfølgende. Fagområdet udvikler sig hele tiden og det er rigtig vigtigt at kunne træne forskellige stilarter, teknikker og nye trends, inden man kan udbyde dem som behandler. Med øvemåtterne har du mulighed for at eksperimentere og opdage fejl og udfordringer, som du så har mulighed for at rette, uden at det går ud over nogen i din kundebase.

Bedøvelse er en anden særligt vigtigt produktgruppe, som det er helt essentielt at have styr på. Langt de fleste kunder er meget optagede af, hvorvidt selve proceduren er smertefuld og i så fald, hvor meget. Her er det vigtigt at du har de rigtige produkter til rådighed, så du kan smertedække dine kunder ordentligt. Det giver dem en bedre oplevelse og det gør dit arbejde langt lettere, da smerte har det med at få folk til at ligge uroligt og bevæge ansigtsmuskulaturen.