Hårfjerning / Epilering

En af de mest efterspurgte skønhedsbehandlinger er hårfjerning. Og hårfjerningskunder, der er loyale, er en garanti for stabil indkomst. Derfor er det supervigtigt, at du har de bedst tænkelige materialer til at lave fejlfri hårfjerning. 

Det giver de bedste resultater for kunderne og er det mest skånsomme for dig som behandler.

Hos Mona Lisa Cosmetic Supply har vi en særlig kærlighed til sugaring og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi byder hele tiden velkommen til nye sukkerkunder - og til tidligere sukkerkunder, som vender tilbage efter at have prøvet andre brands end PANDHY’S™.

I tvivl? Skriv eller ring til os, vi klæder dig godt på. Både med produktvalg, fremgangsmåder, de rigtige teknikker og tips til mersalg.

Varer 1-72 af 111

Faldende orden
Side
pr. side

Hårfjerning er en god forretning

Vi har et stort samarbejde på tværs af skønhedsbranchen og derfor har vi nogle sjove indsigter i, hvad de forskellige klinikker laver mest af. Og her er hårfjerning den absolut største post. Hårfjerning er jo ikke just den mest fornøjelige behandling. Til gengæld er den aktuel på tværs af alder, køn, hudtype, årstider osv. Det er en type behandling, som virkelig viser den potentielle diversitet i en kundegruppe. Mange tror fejlagtigt at hårfjerning mest drejer sig om dameben og måske en overlæbe hist og pist. 

Men det er en stor misforståelse. Mange klinikker har alenlange "spisesedler" i forhold til at tilbyde hårfjerning. Og for mange af de rigtig dygtige behandlere udgør hårfjerning en meget stor procentdel, både af deres kalenderbooking og deres indtægt.

Voks eller sugaring?

Vi har valgt at samarbejde med henholdvis PANDHY’S™ om deres fantastiske sugaring og Xanitalia , som laver nogle helt vildt gode voksprodukter. Udvælgelsen af de to brands betyder, at vi kan tilbyde det bedste til vores kunder og deres klinikker, uanset om behandlere og ejere foretrækker sugaring eller voksbehandlinger.

Desuden laver begge brands nogle supersimple og helt geniale produkter til før- og efterbehandling, så det er muligt at udvælge de helt rigtige produkter uanset kundegruppe, behandlinger og behov.

Vores indkøbspolitik er en fordel for dig

Vi har i øvrigt en helt fast indkøbspolitik, som vi er ret stolte af. Der er aldrig noget minimumskøb, når du handler hos os. Der er ikke noget mere frustrerende end at brænde inde med produkter, man ikke fik brugt eller solgt. Derfor kan du købe ganske små mængder hos os og prøve dig frem, til du finder dine favoritter.

Laver du epilering?

Epilering er lidt i en anden boldgade end hårfjerning med sukker eller voks. Hvor de to sidstenævnte fjerner hårene og giver glat, hårfri hud i 4-6 uger, så er epilering den permanente løsning, som både er mere kostbar og mere langsigtet.

Behandlingen udføres med engangsnåle, som indføres i de enkelte hårsække og påvirker hårsækken med svag strøm. Strømmen destruerer hårsækken og skubber hårsækkens små kapillærer (blodkar) længere ned i huden, så de ikke kan tilføre næring til hårsækken, der derved bliver inaktiv. 

Når der behandles tages der udgangspunkt i kundens ønsker, type og hårvækst, Som udgangspunkt er der tale om gentagne behandlinger. Processen skal nemlig standse hårsækkens re-etablering af hårløget, og det kan kun ske kun kan ske, når håret er i vækstfasen. Derfor er det nødvendigt med flere behandlinger, for at sikre at alle hårsække er inaktive. 

Metoden egner sig fortrinsvis til små områder, såsom overlæbe, hage eller lignende. 

Epilering kræver en specifik uddannelse og noget særligt grej. Vi forhandler Ballet Nåle i mange forskellige typer og størrelser. Kontakt os, hvis du vil vide mere.