COSMIX

COSMIX er en del af PANDHY’S™ univers. En ungarsk hudplejeserie, som fokuserer på naturlige ingredienser, synlige resultater og stor enkelhed i både produkter og anvendelse.

21 varer

Faldende orden
pr. side

Sund hud, naturlig hudpleje

Flere og flere forbrugere af skønhedsprodukter ønsker gennemsigtighed, enkelhed og naturlighed af deres hudplejebrands. En overskuelig mængde produkter, en overkommelig rutine og en følelse af, at hudplejen både gør godt på huden, i sindet og i verden. COSMIXs produkter har et højt indhold af aktive ingredienser, og så korte INCI-lister som muligt. Det har været PANDHY’S™ ønske at gøre produkterne lette at forstå, så det bliver intuitivt at bruge dem korrekt. 

Serien indeholder relativt få produkter, som til gengæld har en stor alsidighed. Det betyder, at både du og dine kunder kan bruge en del af produkterne på flere forskellige måder. 

Alsidige produkter

Et af vores absolutte favoritprodukter er Dew Tonic. En superenkel flaske med en helt fantastisk dyse. Produktet dufter let af agurk og et helt oplagt som det første lag fugt efter rens morgen og aften. Dew Tonic kan bruges som makeup setting spray eller som en opfriskende hjælper ved hedeture eller efter solbadning. Den er også god at blande i cremer eller masker, som måske er lidt for tunge i konsistensen, hvis behovene ændrer sig i sommerhalvåret. Den fungerer rigtig godt, hvis hovedbunden er tør og kløende og den kan også bruges på hænder, der tørrer ud og sprækker. Spray håndryggene med Dew Tonic og lad det trænge let ind. Smør derefter håndryggene med en fed creme, der kan holde på fugten. Resultatet er bløde og gennemfugtede hænder i længere tid.

En anden yndling er KG Peeling. Fordi produktet er tørt og i pulverform, har det en ekstra lang holdbarhed. Man aktiverer først produktet, når det kommer i berøring med vand, creme, tonic, renseskum eller anden fugt. Pulveret kan anvendes som det er, med ganske lidt fugt, så det beholder de bittesmå korn-strukturer. På den måde opnår man en let mekanisk peeling, som kan være rigtig dejlig og stimulerende og som laver gode resultater på robust hud. Er huden derimod lidt mere sart, kan pulveret blandes grundigt med f.ek.s Sigma Line Foam eller Cleansing Milk, så de små korn opløses til et blødt og skånsomt skum. 

Ambitiøs nano-needling

COSMIX har lavet et lille, men effektivt elektrisk apparat, som er det perfekte supplement til produkterne. En let lille "pen", Derma Pin Pen, som arbejder med nanoneedles. Nano-needling adskiller sig fra microneedling ved at være mindre invasivt, fordi nålene for det første er pyramideformede og for det andet er meget korte. Indslusningen af produkt er effektiv og kan mærkes, men den er mere skånsom end microneedling, der kan være for meget for nogle kunder.

Derma Pin Pen bruges sammen med COSMIX Time Transformer Silk Collagen. Den fåes med to forskellige nålelængder, 0.25 og 0.5, så du kan tilpasse dine behandlinger til kundernes behov. COSMIX Time Transformer Silk Collagen kommer i små ampuller, som du åbner på stedet, så hygiejnen er optimal. Produktet fordeles på huden og indsluses med Derma Pin Pen. Behandlingen tager 15-20 minutter, alt efter hvor stort et område der skal behandles.

Efterfølgende plejes huden med en fugtmaske. Det er en rigtig god idé at anbefale kunden at bruge en af vores Boosters i perioden efter en nanoneedling. Boosters er fyldt med nærende, plejende og korrigerende aktive stoffer og en rig og blødgørende base. Basen består oftest af squalane, hemi-squalane og næringsrige planteolier fra kokos, solsikke, raps og sesam samt aktive ekstrakter fra korkeg, ingefær, kaktusfigen, lakrids og vindrue.