Bryn / vipper

Hvis man skal tro de fleste af vores dejlige kolleger i skønhedsbranchen, så er farvning af vipper og bryn nogle af de allermest populære behandlinger overhovedet!

De fylder godt op i de flestes booking-kalender og hvis man er i stand til at levere gode og smukke resultater, så er de en fast og stabil indtægtskilde.

Netop derfor er det en mærkesag hos Mona Lisa Cosmetic Supply altid at have de bedste produkter på hylden, som leverer de flotteste resultater.

Læs mere nederst på siden!

61 varer

Faldende orden
  1. Combinal, Lys Brun 15 ml.
    Combinal, Lys Brun 15 ml.
    110041LB
    Tilbudspris 30,00 kr. ekskl. moms Regulær pris 50,00 kr. ekskl. moms
    Du skal være logget ind for at handle på shoppen
pr. side

Flotte bryn og vipper

Mørke bryn og vipper er nærmest universelt klædeligt. Det indrammer øjet og markerer øjenområdet, så ansigtets konturer fremhæves og man ser mere frisk ud. Det er nok en af grundene til, at mascaraen er den type makeup, de fleste nødig vil undvære. Det smarte ved at farve vipper og bryn er selvfølgelig, at de får farve og markering uden brug af makeup, som skal påføres og fjernes dagligt - hvis man er artig og dygtig med sin hudpleje, vel at mærke. 

Men en del kunder vil gerne undgå besværet med makeup, især i sommerhalvåret, hvor der er ferier på programmet og mulighed for at bade, hvis ellers vejret byder på sommerlige temperaturer. Desuden betyder en farvning, at man ser mindre "udvisket" ud, når man vågner om morgenen eller i weekenden, hvis man foretrækker at gå uden makeup, når man ikke skal ud af huset.

Hjemmefarvning er selvfølgelig en mulighed og en del kunder kan også godt lave et godt resultat, som holder fint. Det er sværere at lave forarbejdet ordentligt, så farven ikke smitter unødigt af på huden, ligesom nogle også oplever at det kan være vanskeligt at ramme den helt rigtige farvetone, som passer godt til tonerne i hud og hårfarve.

Professionelle resultater

Rigtig mange kunder foretrækker derfor at lade en professionel om at skabe det optimale resultat. Udover at det føles skønt at tage en lille time out på en blød briks i en skønt lokale hos en dygtig behandler, så er det også rart at vide, at både farvning og tilretning bliver gjort af erfarne hænder og øjne med blik for det rigtige farvevalg og den rette form.

Da en vippe- og brynbehandling ofte er ret kort, er der som regel også tid til at rette brynene grundigt til med voks, sukker eller pincet. Og fordi behandlingen ikke er så tidskrævende, så er det også ofte muligt at prissætte den på en måde, der gør det muligt for kunderne at komme tilbage hver 6. uge og få vedligeholdt de fine resultater.

I sikre hænder

Mange kunder er bekymrede for, hvor lang tid deres farve vil holde og nogle spekulerer også på, om farven kan tage ordentligt ved, så resultatet bliver tydeligt nok. Derfor er det god idé at prøve sig frem i samarbejde med kunden, så du er sikker på at lave den rigtige behandling, gang efter gang. Snak med kunden om hendes eller hans ønsker og forventninger og gør det klart, at selvom farven i langt størstedelen af tilfældene bliver virkelig flot, så er der ganske få tilfælde, hvor hårene ganske enkelt ikke tager "ordentligt ved". En sådan snak vil hjælpe jer til at afstemme forventningerne, så du er sikret at kunden har fået ordentlig information om farve af bryn og vipper, inden I går igang.

Kunderne skal meget gerne have oplevelsen af, at det er pengene værd at komme hos dig og betale for noget, som faktisk er muligt at gennemføre derhjemme. Her er hyggen, afslapningen og de gode informationer og tips en vigtig del i at give sin kunder merværdi for pengene.

Og så er din erfaring og ekspertise vigtig. Det er dejligt, at hele behandlingen er klaret på en halv time. Og at det kan inkludere både nyfarvede vipper, smukke mørke bryn og en tilretning, så brynene har den optimale form. Du kan også overgp hjemmebehandlingen ved at lave dit forarbejde grundigt og især markere bryn- og vippekant med en beskyttende creme, så kunden undgår overskudsfarve på huden. At undgå overskudsfarve på huden er helt essentielt for de fleste kunder, fordi det nærmest overskygger de mørkfarvede hår og giver et lidt "malet" look, mens overskudsfarven fortager sig.

Anbefal evt. kunden at bruge en mild peeling på huden under brynene. Hvis de døde hudceller, som er farvet, peeles væk, vil overskudsfarven hurtigere fortage sig.