Hænder / fødder

Plejende serummer, blødgørende cremer, nærende masker og velduftende peelinger. Vi har det hele i vores appetitlige sortiment af produkter til pleje af hænder og fødder, som trænger til forkælelse.

Varer 1-72 af 122

Faldende orden
Side
pr. side

Enkel pleje med kvalitetsprodukter

Vores hænder og fødder lever et udsat liv. Alligevel er det nogle gange svært at få prioriteret den nødvendige pleje af dem. Men tit handler det ganske enkelt om at få implementeret nogle gode rutiner og have de rigtige produkter, som man har lyst til at bruge. Der er en stor tilfredsstillelse i at lave en rigtig god fodbehandling eller manicure. Resultaterne er så tydelige at se og det er let at lave en mærkbar og markant forskel. Men resultaterne er afhængige af det rigtige grej, ligesom det også er vigtigt at vedligeholde resultaterne derhjemme med de rigtige produkter.

Professionelle produkter

En del af vores produktportefølje er udelukkende rettet mod professionelle behandlere. Det er produkter, som skal lette din hverdag og dit arbejde og gøre dit arbejdsliv nemmere. Præferencerne er selvfølgelig forskellige, men de fleste har gavn af en udvalg af file og buffere, en elektrisk fil til negle-formgivning og slibning af hård hud og en alsidig serie af plejeprodukter, som forskønner og nærer hud og negle, så de fremstår sunde, bløde og smukke. I vores kategori til Hænder / Fødder finder du alt du skal bruge for at lave alt fra Mini-Manicure til luksus-fodbehandlinger, holdbare lakeringer og målrettet sundhedpleje, der kan tackle ligtorne, svamp eller hælrevner.  

Det er rigtig god service at veljede kunderne i at pleje deres resultater hjemme. På den måde signalerer du, at du er med på at hyppige behandlinger måske ikke er en økonomisk mulighed for alle og at du har forståelse for, at kunderne kan have gavn af at kunne trække tiden lidt længere mellem deres aftaler hos dig. Det øger tilliden til dig som behandler, at du ikke bare forsøger at sælge så mange behandlinger som muligt. 

Istedet kan du bruge tiden under behandlingen til at rådgive kunden bedst muligt i forhold til at vedligeholde resulaterne hjemme, længst muligt.

Optimal hjemmepleje

Hjemmepleje har traditionelt set tre trin, når det handler om huden på hænder og fødder. En eller anden form for vask eller rens, så huden er ren. En peeling eller scrub, så hudens tynde lag af døde hudceller fjernes. Det er særlig relevant på fødderne og hvis kundens hænder er meget ru og tørre. Du kan afveje, om en saltscrub kan dække begge behov eller om det er mere oplagt med en tube til hænderne, der står ved håndvasken.

Hvad angår pleje, så er eksempelvis massagecreme formuleret sådan, at den også kan fungere som fugtgivende og nærende creme, hvis der ikke er tid eller kræfter til massage. 

Det vigtigste er, at du kan give kunden lyst til at pleje fødderne derhjemme. Det vil aldrig eliminere behovet for behandlinger helt, men det vil give kunden en god oplevelse af at hjælpe hænder og fødder på vej med god, nærende og kærlig pleje. De fleste har en håndcremen, der ligger på bunden af tasken og roder, men de færreste tager sig tid til koncentreret at pleje hænder og fødder. Hvilket kan være svært at forstå, når man hører kundernes reaktion på eksempelvis en rigtig god fodbehandling med en smuk lak eller bløde hæle uden revner. Det er altid en fornøjelse at levere et godt resultat, som føles godt. Især betyder velplejede og sunde fødder enormt meget for ens velbefindende, men de fleste gemmer fødderne væk i strømper og fodtøj og glemmer alt om dem det meste af året. Hjælp dine kunder til gode vaner, det kan både ses og mærkes.