Makeuptilbehør og pensler

God makeup bliver endnu bedre, når du har det helt rigtige grej... Vi er vilde med gode pensler og bløde makeupsvampe og alle de andre små fine gadgets, dimser og lækre sager, som gør den daglige makeup til en fornøjelse. Der er selvfølgelig dem, der foretrækker at holde det superenkelt med et lag fugtighedscreme og et strøg med mascaraen. Men her finder du en masse dejligt tilbehør, som kan opgradere mulighederne for enhver makeuppung. Til dig og dine makeupglade kunder!

23 varer

Faldende orden
pr. side

Gode pensler og holdbare makeupsvampe kan holde i rigtig lang tid, hvis man eller behandler dem rigtigt. Det er vigtigt at vaske både pensler og svampe jævnligt, så der ikke ophobes for meget makeup. Det kan give grobund for bakterier og desuden er værktøjerne ikke så rare at bruge, hvis de er stive af gammel makeup. Vask dem 1-2 gange ugentligt i mild sæbe og lad dem tørre liggende fladt. Så sikrer du, at vandet ikke trækker ned i limen og løsner penselhårene. Og hvis penslerne tørrer fladt, så holder de også faconen bedst, hvilket gør dem så gode som nye efter rengøringen!

Genanvendelige eye pads

Genanvendelige eye pads eller øjenmasker af silicone er guld at have, når man arbejder med skønhed, hudpleje og makeup. De kan bruges til at lægge under øjnene, når der påføres makeup. På den måde undgår du, at makeuppen drysser og ødelægger lokket ved at lave mørke skygger under øjnene. Hvis der bruges eye pads under lægningen af makeup, så er der en god idé at vente med at lægge primer, foundation, concealer osv. under øjet, til makeuppen på øjet er færdig. Når makeuppen på øjenlåget er færdig, fjernes eye paden, huden klargøres og der lægges base og makeup under øjet.

En anden, og ret vidunderlig, ting, som vi bruger eye pads til, er at få mest muligt ud af produkter, der gennemfugter og plejer huden under øjnene. Padsene fungerer simpelthen som et lille beskyttende "drivhus" hen over produktet, som er påført under øjet. Læg et genrøst, men ikke alt for voldsomt, lag af dit foretrukne plejeprodukt under øjet. Øjencreme, serum, fugtighedscreme, maske, you name it. Placér dine eye pads af silicone ovenpå produktet og lad varmen og okklusionen arbejde produktet godt ind i huden. Der kan evt. lægges makeup i mellemtiden. eller du - eller din kunde - kan tage sig et velfortjent hvil. Efter 10-20 minutter fjernes eye padsene og det resterende produkt duppes forsigtigt ind i huden, hvorefter den vil fremstå ekstra fugtmættet, glat og velplejet.