Om os - Mona Lisa Cosmetic Supply

Hvad vi tilbyder:

Mona Lisa Cosmetic Supply er totalleverandør til negleteknikere, kosmetologer og kosmetikere, makeupartister, kosmetiske tatovører, massører og klinikejere. I vores hovedkontor på Banegårdsgade i Horsens tilbyder vi et stort udvalg af kurser, så du og dine medarbejdere altid kan få nye kompetencer, opgradere jeres uddannelser eller blive inspireret til nye forretningsområder, der kan øge jeres omsætning. Vi afvikler undervisning i vores lækre lokaler i Horsens, men har også en række kompetente samarbejdspartnere, der kan afholde kurser i det meste af landet.

 

Vores produkter:

Vores brands er udvalgt med stor omhu. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, vi forlanger synlige resultater og vi elsker tilfredse kunder. Derfor var samarbejdet med henholdsvis Monteil, Pandhy’s™ og LCN – vores tre største brands - helt oplagt, fordi de hver kan noget helt særligt på deres felt. Monteil er den klassiske luksuriøse hudpleje med et moderne bioteknologisk twist. Pandhy’s™ er innovativt, naturnært og alsidigt, med fokus på bæredygtighed og multifunktionelle produkter. Og LCN er et af verdens største spillere indenfor negle, spa-produkter og personlig pleje.

Uanset hvilken type behandler du er, hvilken klinik du driver og hvilket klientel du servicerer, så er vi leveringsdygtige i lige netop de produkter, der vil øge din omsætning, give dig gode resultater og få dine kunder til at vende tilbage igen og igen.

 

Hvem vi er:

Firmaet, som i dag hedder Mona Lisa Cosmetic Supply, er grundlagt af hudterapeut Mona Lise Olsen i 1980, som i 20 år var ejer og leder af Hudterapeutskolen i København. I 2002 overtog hendes søn Tonny Olsen og nu er firmaet så ejet af Bente Jensen, kosmetolog og kosmetisk tatovør med mere end 35 års brancheerfaring. Firmaets team udgøres udelukkende af fagpersoner med et væld af spidskompetencer og vi gør en dyd af at du altid får den mest kompetente og relevante vejledning, når du henvender dig til os. Du er altid velkommen til at ringe, maile eller kigge forbi! Vi glæder os til at høre fra dig.