PANDHY'S™ SugarEase startsæt

Varenummer
980995
Du skal være logget ind for at kunne handle på shoppen
PANDHY's™ SugarEase Sucromer Depilerings sukkerfilm er den helt nye sukkerbaserede stripsfri hårfjerningsformel, der kombinerer sukkerets blide og effektive hårfjerning med det enkle og simple fra voks.

Her har du muligheden for at købe produkterne du skal bruge samlet.
4 x 100 ml PANDHY's™ SugarEase Sucromer Depilerings sukkerfilm.
100 ml Purifying & calming Lotion.
100 ml Drying Powder
100 ml ACV OleoGel
5 spatler

Hvad er SugarEase?

SugarEase sukkerfilmen er et naturligt materiale, der hovedsageligt består af sukkermolekyler, polymer samt citrongræsolie. Den er i stand til at trænge ned i hårfolliklen, er ekstremt fleksibel, klistrer ikke til levende hudceller, er effektiv mod ret korte hår og fjerner dem naturligvis i groretningen.
Hvordan bruger man den?

OBS. Må ikke varmes i micro ovn.
SugarEase opvarmes til en behagelig temperatur, så den kan påføres i et tyndt lag. Efter afrensning af huden lægges den på mod hårene med spatel, afkøler kortvarigt, hvorefter den trækkes af med hårene. Der afsluttes med den tilhørende ACV OleoGel.

PANDHY's™ SugarEase er et fantastisk allround produkt! Den er perfekt fra top til tå, effektiv på alle hud- og hårtyper og fjerne selv de korteste og groveste hår.

INCI: Glucose, Fructose, Polycyclopentadiene, Aqua (Water), Ethylene/VA Copolymer, Cera Microcristallina, Paraffin, CI 77489, MICA, CI 77891, Cymbopogon Citratus (Lemon Grass) Leaf Oil, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool